1) Smukke liljer til 10 kr. i Føtex, 2) Bordet og pakker til pakkeleg er klar til julefrokost 3 + 4) Tømmermændspleje med Emmery’s brødbuffet til 60 kr. + Chai Latté 5) Guld-kuverter gør glad. 6) Gademusikanter ved åen 7) Yderligere tømmermændspleje med søndagsfilm.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “HAPPY WEEKEND”

 1. Dejlige billeder! Chai latte er skønt. Ved du eventuelt, hvorhenne den kan købes i supermarkeder søde Michelle? 😀

 2. Chai latte er det bedste! Yogi The laver en OK variant på the breve – her kan du så evt. selv tilføje mælk. Det kan du købe gode Brugsner og Føtex’er. Eller i Helsekost på Jægergaardsgade i Aarhus.
  Et godt fif er at spice op med fintrevet ingefær 🙂

  Ellers så er denne varition god: http://www.ren-velvaereshop.dk/sund-kost-242/te-244/david-rio-chai-te-743/?gclid=CIL8n_eJyKwCFQeDDgodzXi4gQ Nærmest en slags nesquick, hvor du tilsætter varm, skummet mælk og voila, så er der chai latte! Nogle mener, det er lidt syntetisk, og det er det måske også, men jeg er vild med det! Drak det en del i Berlin 🙂

  Ellers findes der opskrifter på nettet til at lave en chai-latte-sirup. Se her: http://thevintagehausfrau.blogspot.com/2010/10/hjemmelavet-chai-latte-kan-man-det.html

  Jeg var i Indien for halvandet år siden, hvor jeg købte “ægte” chai -the med hjem, så jeg kan få den helt rigtige chai-oplevelse herhjemme. Lækkert!

 3. Tak for de skønne links! 😀 Ingefær er også bare fantastisk, jeg elsker ginger beer.

  Indien må være fantastisk. Deres the og ikke mindst mad er vidunderligt 😀

 4. Nanna: Tak tak – og i lige måde. Lad os håbe, der kommer endnu et bloggertræf snart 🙂

  Lisette: Det var så lidt – jeg er en stor chai-latte fan. Ginger Beer og Ginger Ale er også enormt lækkert! Indien er fantastisk – jeg satser på at kunne tage afsted igen snarest, hvis alt går vel får jeg sparet op det næste halve år. Og så skal jeg på æde-tur, haha! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *