Kender I artrebels.com? De beskriver sig selv som et netværk, en bevægelse, kreativ virksomhed for kunstnere, musikere, arkitekter, undervisere, modedesignere, musikere, kultur-aktivister, webdesignere, filmskabere, grafikere og andre kreative sjæle. Det er blandt andet dem, der står bag trailerpark i København og Rebeltown i Aarhus Festuge.

Artrebels.com består af blandt en bunke seje blogs, en enormt lækker shop, der sælger tøj af designere, illustrationer af kunstere og lækker musik. Derudover kan man få fingrene i nogle lækre smalle magasiner, som ellers kan være svære at finde.

Det, jeg godt kan lide ved Artrebels, er at det så gennemført og gennemtænk idé, organisation og koncept. De har formået at integrere en umiddelbar idealistisk tankegang med en god forretning, så på den måde kan de både støtte og hjælpe up-and-coming kunstere, designere og musikere.

Personligt mangler jeg nogle illustrationer til de få bare vægge, der tilbage her i lejligheden, så jeg har fundet lidt lækkert, der gerne måtte flytte ind:

For eksempel disse to tegninger af Daniel van der Noon.

Eller denne hotdog-plakat. Den er for sej.

Eller denne fine ugle. Åh, hun er sød.

Magasinet Stella er også en anbefaling værd.

Det er en side, jeg kan anbefale at klikke sig ind på, hvis man gerne vil vide, hvad der er værd at vide, og hvis man vil have lidt inspiration. (eller hvis man ligger syg, og er ved at blive træt af dårligt TV, ligesom jeg).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *