1) Typiske lejlighedsbyggerier 2) Suomi! 3) Kiasma – Museum of Contemporary Art 4) Helsinki Katedral 5) Havnen 6) Saunaen 7) Fint skilt 8) 1 ud af 1000 søer 9) Skoven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “SNAPSHOTS FROM HELSINKI”

  1. Hvor ser det fint ud! Har overvejet, at tage kæresten (+babyen, når han en gang er født) med til Helsinki en dag. Byen blev jo kåret som verdens bedste by (eller sådan noget” af “Monocle”. Og så har jeg hørt, man må køre gratis i bus, hvis man har en barnevogn med…

  2. Tak skal I have 🙂
    Helsinki er en dejlig by, omend jeg ikke fik set særlig meget, føler jeg.

    ohhhappy: Synes klart I skal tage afsted 🙂 Husk en tur i common sauna – det var en fantastisk oplevelse. Jeg vidste ikke, at byen var blevet kåret som verdens bedste by, men finnerne er et utroligt åbent, venligt og hjælpsomt folkefærd, så kan godt forstå det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *