Så blev det tid til bloggens første give-away. I samarbejde med Artrebels udlodder jeg denne 47X70 cm. plakat af Ruth Crone Foster.

Plakaten er en del af Paper Cuts udstillingen, der fandt sted på Vesterbro i København i oktober 2011, hvor tre udvalgte kunstere blev bedt om at designe to værker under titlen “Force of Nature”. I dette tilfælde legede Ruth Crone Foster med det mørke og mystiske og lod det manifestere sig i ulve og vilde fugle.

Alt, du skal gøre for at vinde plakaten, er at smide en kommentar, hvor du fortæller et eller andet tilfældigt om dig selv, (fordi jeg synes, det er hyggeligt, og jeg vil gerne vide, hvem der læser med) og så er du med i lodtrækningen.

Jeg trækker en vinder lørdag d. 10. december kl. 12.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments on “ATTENTION PLEASE: GIVE AWAY COMING UP.”

 1. Sikke en god idé og flot plakat!

  Nu en lille tilfældig ting om mig: Jeg elsker hatter, og har rigtig mange. Jeg går tit med hat. Jeg syntes hatte kan give det sjoveste pift i et outfit. Ligemeget om den er stor eller lille 🙂

  Lisette

 2. Om mig: Johanne er mit navn. Jeg lever med et Canon EOS 1100D hængende over skulderen. Jeg elsker (at) grine – højt og længe, smile, snakke, lækker mad, sommer, solskin, mode, familie, veninder, musik (yiiiiiir), hygge, fotografing, og at leve livet med dem jeg holder allermest af!

  Ville vildt gerne have fingerne i den plakat, hvor er den fin! 🙂

  Knus fra Johanne – kig gerne forbi.

 3. Michelle! Fremragende idé og flot plakat!

  Jeg drømmer om at spille samba og bage rugbrød. Dagen lang. Derudover er jeg ret almimdelig.

  Hurra for din fine blog, som jeg lurer på nu og da.

 4. Sikke en fin plakat!

  Først og fremmest vil jeg gerne rose din blog – den er enormt fin og personlig, og jeg nyder at klikke ind på den og læse med! Det er dejligt at se glimt af Aarhus by en gang i mellem. Jeg kommer nemlig fra Aarhus, men bor pt i Berlin 🙂

 5. Et eller andet tilfældigt: Berlin er min næst-bedste ven og derfor også mit hjem. Holder af notesbøger der er flotte udenpå og indeni, ville så gerne gå med hat hele tiden. Elsker når søndage bliver bedre end forventet, da man afslutter en god bog og spiser hjemmebagt rugbrød.
  Sådan, det var få ord. og hvor dejligt med give-aways.

 6. Æih hvor er den skøn! Jeg vil mægtig gerne være med… 🙂

  Tilfældigt om mig: Elsker jul, bilder mig selv ind at jeg er meget minimalistisk hvad angår julepynt, men når jeg tager den kritiske brille på, kan jeg godt se at der har sneget sig lidt “Gertrud Sand-stil” indover…!
  Og så er jeg i øvrigt relativt ny i blogland…

  Hilsner fra Laura

 7. Hej
  Jeg hedder Caroline, er 20 år og fra Frederiksberg. Elsker farver og mønstre og elsker at finde inspiration fra flotte blogs som din <3 Elsker desuden mad og slik!!!

 8. Hej,
  Jeg bruger for mange penge på smukke ting, jeg synes varm leverpostej med bacon og champignon er noget af det lækreste i julen, jeg tror læser psykologi, og jeg kan bedre lide at kigge på inspirerende blogs i steder for at læse til imorgens eksamen 🙂

 9. hej!
  når jeg går i seng om aftenen glæder jeg mig til min morgen, som altid er grød m. kanel, mandler og ævle 🙂
  go mandagmorgen 🙂

 10. Skøn blog, Michelle, og en rigtig fed plakat. Lidt tilfældigt om mig: jeg ville ønske, jeg var fotograf, er inkarneret frankofil og elsker katte, duften af grønt græs og smagen af indiske karryretter. Jeg har levet og åndet og oplevet farver, kunst og mode i Aarhus, Bruxelles, Madrid og Paris…

 11. Når jeg spiser mandariner/clementiner, gør jeg mig virkelig umage med at pille skrællen i ét helt stykke – og bagefter tæller jeg mandarinbådene 😉

 12. Den vil jeg da gerne have mig.
  Jeg synes, at fugle er noget af det mest ondskabsfulde på denne jord og så lever jeg ikke efter mottoet ‘carpe diem’

 13. About me: Jeg ville dræbe for at arbejde med de lækre fyre på diverse Joe & The Juice – caféeer. Det går mig på, når kalenderlys ikke er ved den rette dato i december. Jeg synes blomster i “tak-fordi-vi-måtte-komme-til-middag-hos-dig-gave” er overflødigt…

  Stemningsfyldt og rar blog du har 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *