1) Løve’s bog og vincafé for at mødes med nogle veninder efter arbejde 2)Dåse fuld af hjemmebagte småkager 3)På vej til julefrokost 4)Farverigt slik, som var en del af den kæmpe gavekurv jeg fik i julegave fra arbejde 5)Fin tote fra H&M i ruskind og pleather købt for et tilgodebevis 6)Et spil kinaskak med Jonas 7)Den fine stjernehimmel i Aarhus.

Jeg nyder nu decemberdagene med alt, hvad det indebærer af juleslik og kager, julefrokoster og fester, hygge indendøre med spil, hygge på café med god veninde-snak, tændte stearinlys og lyskæder i byrummet.

I dag var der juleafslutning med glögg og æbleskiver på arbejde, men jeg skal dog skrive på min opgave henover julen, så den står endnu ikke på juleferie for mit vedkommende. Men dette spolerer nu ikke julestemningen for mit vedkommende. Hvordan kan man andet end at være i julestemning, når der er jul overalt, hvor man færdes?

NU skal jeg have en stor, rød og saftig bøf med bearnaisesovs, rodfrugtepomfritter og rødvin til! Jingle bells og hohoho herfra 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “OH THOSE DECEMBER DAYS”

 1. Ej hvor er jeg glad for, at jeg faldt over din blog! Den er rigtigt hyggelig og med mange fine billeder! 🙂

  Jeg er selv realtivt ny i blogverden, så håber lidt du kan svare mig på dette. Hvordan får du dine billeder i samme størrelsesformat? Hvad er din Width og Lenght? Håber du har lyst til, at svare. 🙂

 2. Hej Maja,

  Tak for din rigtig søde kommentar 🙂

  Jeg redigerer mine billeder i photoshop, og der kan jeg skrive hvor mange pixels billedet skal have. Jeg krydser altid af i “contrain proportions”, og så er skal billedet bare være 650 pixels i bredden. Så justerer den selv, hvor langt billedet skal være. Giver det mening?

 3. Ej altså, den er bare så pæn den taske med ruskind og plæder – er det mon den fra kataloget til 180kr?? Kan ikke finde den nogen steder i butikkerne og den pris lyder lidt for god…

 4. Hej Tine,
  Har også svaret inde på din blog, men jo det er den. Jeg vil gerne se om de har flere i min lokale H&M og så købe og sende den til dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *