Okay, jeg havde ikke lige regnet med, at det første blogindlæg fra Berlin skulle handle om cupcakes, men det er måske meget sigende… Jeg kan starte med at fortælle, at det at flytte til et andet land, er mere omvæltende end man lige skulle tro, og her den første uge er mest gået med at ordne aministrative sager. Fra næste uge begynder min (tiltrængte!) tyskundervisning, og så begynder hverdagen hernede.

Sofie og jeg bor i det østlige Prenzlauerberg – i det hyggeligste og rolige kvarter. I dag, da vi kom hjem efter en dag bestående af (frygtelig!) tyskprøve  (og en lille smule shopping…)  kom vi forbi dette cupcake-sted som lokkede med cupcakes. Et rigtig hyggeligt sted, hvor der er legetøj til børnene, mens (barsels)mødrene kan spise deres cupcakes.  Én cupcake koster 2 euro, hvilket jo er noget billigere end Agnes’ til 30 kr.  Jeg fik en med hindbær-lime (dem på billede 3), som var virkelig lækker!

Jeg tænkte, at mine blogindlæg hernede fra kunne virke lidt som en Berlin-guide, som I, læsere, vil kunne bruge, hvis I engang skal til Berlin. Derfor har jeg lavet en kategori, der hedder “Berlin”, og så kan I klikke der.

Vanilla: Hufelandstrasse 12. Prenzlauer Berg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “VANILLA”

 1. Hej Michelle

  Det var da en skoen blogg, dejligt med tips/mulighed for at foelge med i jeres liv i Berlin… Lyder til at foraar i Berlin allerede er en klasikker!

  Hils Sofie og sig at jeg skam ogsaa foelger med i hendes blog, men at jeg ikke kan overskue det der kommentarsystem 😉

  Kram fra en turbodue!

  • Hej Stine 🙂
   Dejligt at I læser med. Forår i Berlin er skønt og vejret er endda lidt bedre end i DK, så det er skønno! Vi følger også med i jeres travellog – spaceshipbil lyder for sejt!
   Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *