Cirka 12 tattooveringer til sammen and more to come, haveelskere, kolde øl, guldsmed og postbud på afveje. Pernille og Christian er helt deres egne, og har sammen bloggen Sorteper // Den lyserøde gris, hvor de er et par vaskeægte cool cats, det er hvad de er.

Hvem er I egentlig?

Vi er et kærestepar fra København. Christian er 28 år og er pt. postbud og skribent for jegelskermode. Pernille er 25 år og studerer til guldsmed og arbejder ved siden af i en vuggestue.
Vi elsker musik, gode film, slik (og chips), lækkert mad, pæne ting, flotte haver, søde mennesker, at shoppe og at rejse.
Vores fællesprojekt er vores blog, som vi har haft i et års tid nu og ingen af os kan leve uden den (arg det lyder crazy!) da vi begge elsker at få lov til at tage billeder, redigere, og skrive hvad vi har på hjerte.
Bum bum, ellers er vil vel bare lige som andre ”unge” mennesker/kærestepar på vores alder, enjoying life! 🙂

 Hvad er god stil?

Ohhhh. Go’ stil er når folk hviler i sig selv iført det tøj de har på, derudover kan vi begge godt li’ hvis man har sin egen personlige stil, uden at bukke alt for meget under for modepresset.

 

Fortæl om jeres tattoos.

Pernille: Jeg har en del tatoveringer efterhånden (11 tror det er blevet til). Jeg fik min første tattoo da jeg boede i USA, dengang startede jeg dog ud med noget så opfindsomt som mit eget navn på håndleddet!? Derefter blev jeg ret hurtig afhængig af nålen og har nu fået en del store tattoo også. Jeg kan bedst lide farverige tatoveringer, men har også et par sorte gemt rundt omkring på kroppen. Nogle af dem har en sjov historie bag dem, andre har personlig betydning for mig, men i det store hele har jeg fået dem fordi jeg synes de var ekstremt flotte J Hvis man spørger min mor vil hun nok sige at jeg ikke skal have flere, hvorimod min far synes det er super sejt, haha…
Christian: Jeg har kun en enkelt tatovering (indtil videre) og det er faktisk en gave fra Pernille.. Heh.. Ej har altid gerne ville have én tatovering, har bare aldrig lige kunne tage mig sammen til at gøre det, så Pernille var tungen på vægtskålen.. Jeg gjorde det udelukkende fordi jeg synes det er pænt og fordi jeg tror det bliver sjovt når man bliver gammel, at sidde og kigge på sine tatoveringer og tænke tilbage på de gode tider man havde dengang..

 Hvad er det første I gør, når solen begynder at skinne?

Slentre ud i det fri, gerne med at par kolde øller og kameraet under armen, eller sætter os op i vindueskarmen og nyder solens stråler 🙂

Hvad er jeres ynglings bøger og litteratur?

Pernille: Mine ynglings bøger pt. er shopaholic-serien, de er simpelthen så sjove og let læselig. Men ellers er min all time favourit ’The Outsiders’ (Har endda et citat fra bogen tatoveret! Haha)

Christian: Er egentlig ikke den store læsehest, men lige pt. læser jeg Charles Bukowski.. Elsker en go mandebog med drama, kærlighed og erotik! Før i tiden var det meget krimier jeg læste, men tiden og lysten forsvandt ligesom!

Hvilke film er, ifølge jer, must-sees?

Inception, The Secret Garden (vi elsker altså virkelig smukke haver), I Love You Man, Anchorman, August Rush, A good year, The next three days, Børnehjemmet, Drive, men puha vi ser mange film og elsker det.. Hehe..

Hvilken musik skal I danse til i sommer?

Turboweekend, WhoMadeWho, Medina, Coldplay, Kasper Bjørke, Reptile Youth – wuw, vi glæder os til at danse sommernatten lang!

Og hvad skal I lave til sommer?

Vi har ikke rigtig nogen planer i nu, men vi ved at vi skal på ferie med Christians familie, bare ikke lige hvor det bliver endnu. Og så overvejer vi stadig at tage på Roskilde, North Side eller Skanderborg Festival.. Bum bum, det er så svært at vælge.. Nåh ja, og så skal måske vi på roadtrip i DK med et vennepar 🙂 Og ellers bare nyde sommeren, det gode vejr (forhåbentlig), hinanden og København!

Hvad skal I drikke til sommer?

Øl, hvidvin, cola og iskold saft fra Antons, hahaha…

 Hvilken bar er Københavns bedste?

Vi er jo begge ved at være oppe i årene, så en god privatfest foretrækker vi begge to, men når vi går ud bliver det som regel på ”Moose”, en hyggelig og billig slumbar i indre københavn.. Karrusellen på nørrebro er vores second choice!

 

Hvad er jeres favoritsted i København?

Vi holder begge meget af Assistens Kirkegården eller landbohøjskolens have, de er begge så smukke om sommeren. Ellers er Nørrebro vores baghave og vi elsker at der er den der lidt ”berliner” agtige stemning man finder der…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *