Om det at komme hjem…

Udsigt fra flyveren fra Hanoi til Moskva (hvor vi havde 18 timers ventetid)

Hvor dejligt at komme hjem til et Danmark, hvor sommersolen har fået blomster, træer og buske til a springe ud. Duften alene… mmm.

Bare tæer i grønt græs og Sunlolly i maven…

Hjem til ynglingsudsigt…

Og hvor skønt at sove i egen seng på hemsen.

Jonas sagde engang: “Halvdelen af en ferie er at komme hjem igen”. Jeg må erklære mig enig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “HOMECOMING”

  1. Iiiih, hvor har vi savnet jer. Glæder mig til at se mere fra jeres tur. Jeg kan også kun erklære mig enig i Jonas’ udsagn. Det er altid skønt at komme hjem igen – og endnu bedre, når vejret arter sig fra sin allersmukkeste og smommerblide side 🙂

  2. Velkommen hjem! Iiiih, hvor har vi savnet jer. Glæder mig til at se mere fra jeres tur. Jeg kan også kun erklære mig enig i Jonas’ udsagn. Det er altid skønt at komme hjem igen – og endnu bedre, når vejret arter sig fra sin allersmukkeste og smommerblide side 🙂

  3. Dejligt du er hjemme igen Michelle. Det lyder til at I har haft en god tur 🙂 Jeg glæder mig til at høre meget mere om den.

    Kram Lisette

  4. Tak skal I have alle sammen! Nu er jeg tilbage for fuld skrue 🙂
    Det var en fantastisk tur og I kan forvente en del Vietnamindlæg i den kommende tid.
    ps. Har sgu’ egentlig også savnet jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *