Fire timer med en bumby bus med en ualmindelig entuiastisk guide, der snakkede dårligt engelsk uafbrudt, og som insisterede på en omgang karaoke, en cruise der var alt, alt for dyr, med påtrængende tjenere og dårlig mad, skrald i vandet og alt for mange turister, der blev gennet frem og tilbage som kvæg og et lille svindelnummer, kunne ikke ødelægge, hvor smuk Halong Bay er.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “HALONG BAY”

 1. smukt smukt smukt! selv på billeder;-)
  Har ikke selv været der (endnu?) men wauw..
  – også super fed blog, jeg følger.
  Cecilie.

 2. Hej Michelle, Du kunne godt skrive lidt mere – jeg har glædet mig til at høre om jeres oplevelser på turen. Jeg rejste selv gennem Vietnam for et par år siden.

 3. Cecilie: Og jeg synes ikke engang, at jeg har fanget storheden på billederne. Men jeg er glad for at I også kan se, hvor smukt der var.
  Og tusind tak 🙂 Jeg kigger da også lige forbi din blog.

  Søren: Hvor hyggeligt at du læser med 😀 Og naturligvis har du (også) været i Vetnam. jeg forestiller mig, at der er sket en del bare på de få år der er gået, siden du var der. Det er virkelig et land i hastig udvikling.
  Og hvad du ønsker, skal du få 😉 Jeg ser om jeg ikke kan få skrevet nogle flere ord ned. Men det er også svært at beskrive de mange pudsige oplevelser man har på sådan en rejse, så de bliver vedkommende for andre. Men jeg skal se, hvad jeg gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *