I går aftes hoppede min søster og jeg på cyklerne og cyklede ned til havnen for at se på bål, brand og flammer. Det var en stille og rolig aften med fællessang, øl, bål, musik og dans. Stemningen sådan en aften er helt speciel – på en og samme tid uformel men alligevel med en snert af højtidelighed. Vi synger i kor, og tier stille, når bålet tændes. Rituelt. Det virkede som et startskud til sommeren, så nu venter vi bare på, at solen har forstået budskabet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “BÅL OG BRAND”

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg havde helt glemt at det var skt. hans så ingen bål til mig – jeg gir den forsinkede sommer skylden for min forglemmelse 😀

    -Signe

  2. Meget stemningsfulde billeder. Jeg kan også godt lide at stå der i skumringen, sangen, bålet og fællesskabet. Det er en smuk tradition.

  3. Signe: Jeg havde også helt glemt skt. Hans indtil min søster hev mig med. Det er helt sikkert vejrets skyld. Jeg venter stadig på sommeren.

    Karen Sofie: Og der var så sindsygt mange af dem. YDRK1

    ida: Tak skal du have 🙂 Og jeg er helt enig. Det er på en måde meget dansk. og man føler samhørigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *