Siden sidst har jeg…

Drukket frisk mynthe the. Den bedste form for the, der findes, hvis I spørger mig.

Været til lagersalg. Den sidste dag. For ligesom at undgå sindsyge lagersalgsshoppere. (Og jeg beherskede mig – der kom kun én ting med hjem).

Spist superb morgenmad til fødselsdagsbrunch hos en kær veninde.

Set ud over københavnsk vand, imens jeg spiste morgenmad. Og jeg besøgte gamle veninder, og nye veninder og venner.

Og jeg har læst i min bog.

Og jeg har drukket vin på hyggelige Beau Marché Café a Vins (Ny Østergade 32, København).

Men jeg tog hjem igen til Aarhus. Og hyggede mig indendøre. For det regnede.

Og så har jeg spist danske jordbær. For det er jo sommer. Trods alt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “LATELY…”

  1. Lækre lækre billeder miss Michelle.. 🙂 Tænkte på det der med teen, knuser du myntebladene først eller hælder du bare varmt vand over dem og så “drikkeklar”? Sig lige hvordan du gør.. Heh..

  2. Christian: Merci merci 🙂 Ang. theen så er det easy peasy. Bare prop en dusk (hihi) ned i en kop/glas og så kogende vand over. Så kommer smagen af sig selv. Man kan godt genbruge bladene nogle gange i øvrigt. Man skal aldrig knuse bladene, for så får man små stykker i munden når man drikker (AD! – det samme gælder i øvrigt også for mojitos). Man kan evt. ploppe en skive citron i eller ingefær. Men jeg er en kedelig Karen og synes det er bedst bare helt simpelt. Men det er noget så simpelt. Og mynte kan man jo dyrke selv 😉 Det er nemlig så åndsvagt dyrt i supermarkeder.

  3. Jeg ved ikke, om jeg har husket at sige det før: men jeg er simpelthen så forelsket i din blog! Billederne, ordene, stemningen. Og jeg skulle netop til selv at spørge om teen. Den har jeg helt klart tænkt mig selv at lave! Jeg kunne godt finde på at være en rebel af slagsen, som kommer ingefær i også – men jeg bruger også enhver lejlighed til at tilføje ingefær til alting!

  4. Ved du hvad Emma? Det kan jeg ikke lige huske at du har, så det er nok første gang – men hold op, hvor blev jeg da glad for din kommentar. Det er sådan én, der varmer helt ned i maven, så mange tak skal du have 🙂
    Og så igang med thebryggeriet (med eller uden ingefær)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *