1) Venter på tuben. 2) – 7) Det overdækkede marked, Borough Market. Her tilbragte Jonas og jeg en regnfuld eftermiddag. Det var SÅ hyggeligt at gå rundt under glasttagene, hvor regnen trommede ned og togsporene, hvor togene buldrede og kigge på lækre og delikate madvarer. Vi endte med at købe et brød, noget ost og pesto, fandt nogle stole og et bord, og nød vores simple, men virkelig lækre måltid. Undervejs stak Jonas af og kom tilbage med en flaske hvidvin og to plastikglas, og så var middagen komplet. 8) – 12) Vi var også på Tate Modern 13) Pints 14) Engelsk up-coming musik 15) Fin tegning på toilettet 16) Pæn mand.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “LONDON LOVES #2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *