Hvis der er et sted, jeg altid skal besøge, når jeg er i London, så må det være Camden. Her er råt, punket og fyldt med mørke gothbørn, (og lidt turistet). Der er billig mad, marked og rig mulighed for shopping. Camden Market er bygget op omkring forskellige markeder blandt andet “The Stables”. Derudover kan man også finde “Electro Dome”, som er en rave-butik, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer indenfor neon make-up, neon-tøj, og andet neon-lir (troede egentlig at techno-rave fester ligesom døde ud i 90’erne, men der tog jeg så fejl).

Udover at tulle rundt og kigge på sjove folk og fine sager, fik Jonas og jeg spist en lækker hogroast og snacket lidt friturestegte Oreo’s.(som var overraskende godt!) Om aftenen fik vi danset til rock og soul. Og drukket pints.

Prøv også:

At gå en tur ved Primrose Hill, hvor man kan få en fin udsigt over byen.

Episode, vintage/secondhand shop (26 chalk farm road v. Primrose Hill)

Find diverse spisesedler og plakater til fede pubs og dansesteder. Det vrimler med dem i Camden. Et af de mere kendte er Roadhouse, hvor bl.a. The Doors har spillet (v. Chalk Farm Road).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “LONDON LOVES #5 CAMDEN”

  1. Ih endnu nogle dejlige billeder! Og den der Electro Dome lyder helt fantastisk haha 🙂 Skal da helt sikkert til Camden når jeg får taget mig samme til at komme til London! Lyder som et fantastisk sted 🙂

    -Signe

  2. Meilholm: Ja, Electro Dome var noget af et syn – og Camden er virkelig et fedt og dejligt sted. Så se så at komme til London 🙂

    Mette: I know – London er skøn! og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *