Hermed sidste omgang billeder fra London. Den sidste dag tullede vi rundt i Soho. Her fandt vi blandt andet den hyggelige vegetariske restaurent, hvor vi nød en blåbærsmoothie og iskaffe. Vi var “desværre” ikke sultne, hvilket var en skam, for der duftede SÅ kønt af lækre curries. Det må blive næste gang. Stedet hedder Vitao og ligger på Wardour Street. Vi kom også forbi den fedeste Vintage Magazine butik (adresse fremgår vist fint af billedet), hvor man kunne købe sig fattig i lækre magasiner – vi rejste dog med Ryanair, så der var ikke plads i kufferten.

Prøv også:

Ed’s diner. 50’er/60’er burgerjoint komplet med rockmusik og milkshakes (12 Moor Street)

Mrs. Kibbles old sweet shop (57A Brewer Street), hvor man kan købe old school fin og retro slik.

Chinatown (Mellem Shaftesbury Avenue og Little Newport Street .Tæt på Leicester Square station), hvor en chinaboks ikke er den samme fedtede affære som herhjemme. Kig op og se de smukke flag blafre i vinden.

Det var alt, hvad jeg havde om London for denne gang. Men hvad med jer? Har I nogle tips og must-sees? Hvis I er nok, der skriver jeres tips, så samler jeg dem i et indlæg for sig. På den måde vil vi sammen kunne lave en rigtig fed London-guide 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *