Jeg har slet ikke fortalt jer, og jeg har været i Bruxelles. Det var i forbindelse med mit arbejde, så det var mere business end pleausure, men jeg fik dog både tid til at købe franske makroner, nogle fine billeder og tid til at spise en fedtet vaffel og moules frittes. Nå ja og drikke en enkelt belgisk øl eller to.

Dette var en pomfritter og mayonaisse stand. Belgierne er helt klart “my kind of people”. Fedt og friture serveret lyserødt.

Blomstermand lige i nærheden af mit hotel. (Ved Saint Catherine kirken).

Bruxelles er pæn. Brun og gylden med snørklede brostensbelagte gader og kroge, små butikker, der sælger blomster, chokolade, nougat og andre fine nipsting. Nå ja, og så er der Grande Palace som alle veje fører til. Så flot, almægtigt, overdådigt, overvældende og lidt for meget. Nå ja – og pænt.

Mmm… nougat!

Mmm… Art Nouveau!

Og lækker font.

Jeg spiste en kæmpestor motherfucker af en vaffel med hele svineriet.

Kringlede gader.

Moules minus frites. (De er uden for billedet).

Work.

Øl.

Sødt.

Jeg var alene afsted og må sige, at det er en pudsig oplevelse at rejse alene – på én og samme tid spændende og fuld af frihed, på den anden side lidt tomt. Har I prøvet at rejse alene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Bruxelles”

  1. Hold nu op altså, hvor ser den vaffel bare vildt lækker ud. Mine tænder løber vildt meget i vand lige nu 🙂

    Jeg har faktisk aldrig prøvet at rejse alene. Altså jeg har selvfølgelig taget en tur frem og tilbage alene, men jeg har aldrig opholdt mig alene i et fremmed land.

  2. Ja, den vaffel var ikke helt dårlig, hehe. Men jeg må indrømme- den var en stor mundfuld, så for en inkarneret dessert/søde sager spiser som jeg.
    Nej, det er vel heller ikke så tit man rejser alene – det var en lidt speciel oplevelse.

  3. Sarah: Jeg er egentlig stadig studerende (medievidenskab) men arbejder i en kommunikationsafdeling i en virksomhed der forsker i IT – og hvordan IT kan forbedre vores samfund (sådan kort sagt, hehe). I den forbindelse har jeg været redaktør på en årsrapport på et EU-projekt. Det er sådan med EU-projekter, at de skal godkendes og nærmest bestå en slags “eksamen” (det hedder review), for at EU-kommisionen kan se, hvad pengene egentlig går til. Og det var jeg så nede til – jeg skulle forsvare den kommunikation jeg havde lavet for EU projektet. Og det gik rigtig godt i øvrigt 😉

  4. Jeg rejste jorden rundt i et år efter gymnasiet alene – det var helt fantastisk fordi det netop gav ultimativ frihed som du også siger og samtidig mødte jeg så mange fantastiske og spændende mennesker som jeg kunne følges med – så længe vi skulle i samme retning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *