Her er de ting, der endte i kufferten fra London. Jeg beherskede mig jo som sagt i Primark og kom “kun” hjem med et par prikkede shorts, en “my little pony” t-shirt og pastelfarvede sokker. (Nå ja og nogle orange sove-shorts med papegøjer, men de kommer ikke lige på her, haha). I Camden fandt vi de fine køleskabsmagneter. Derudover skal jeg altid have et magasin eller fem med hjem fra udlandet, for synses de udlandske magasiner er så meget mere interessante end, hvad vi kan få herhjemme. Måtte dog nøjes med et enkelt, for magasiner vejer godt til i kufferten. Den rød/hvide prikkede nederdel var et genbrugsfund til 5 pund. Synes egentlig det er nogle meget fine ting, der kom med hjem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “LONDON BUYS”

 1. Nu er det jo min tur til at være misundelig på dine prikkede shorts! Dem glæder jeg mig til at se in action. 🙂

  Ih, jeg længes endnu mere efter London, når jeg læser alle dine fine London indlæg.

 2. Lisa: Thank you 🙂

  Meilholm: Da jeg så den, var jeg også helt oppe at køre, haha. og den kostede kun 3 pund eller sådan noget! Kup!

  Debbie: Ja, vi skal bare lige have noget sol (hmpf!) så hopper jeg i dem. Og undskyld mht. London-længslen 😉

 3. Hvor er det nogle fine ting, du har hittet. Og fantastisk, at du slap så hurtigt ud af Primark. Jeg gik selv amok i Primark Brighton og måtte igennem prøverummet flere gange med fyldte kurve 😉

  Jeg køber også Indie-bladet, så snart jeg kan komme i nærheden af det. Er helt vildt med tyske og franske blade, som jeg flittigt tanker op på, når jeg er afsted, og bagagen stadig har et par kilo tilovers 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *