Waoah! Hvad skete der lige? Hvor blev dagene af? Jeg vil bare lige fortælle jer, at jeg er her stadig. Og jeg har haft en helt fantastisk sommer og i særdeleshed august måned. Jeg har slappet af og har været sammen med Jonas. Tullet rundt i byen, spist ude, spist hjemme, besøgt Aros, været på loppemarkeder og hygget og leet med veninder. Her er et lille udpluk af, hvordan jeg tilbragte de sidste sommerdage.

Jeg har været på loppemarked på Storetorv og Bispetorv. Og kom hjem med et sæt kagegafler.

og jeg var til endnu et loppemarked – denne gang i Mølleparken.

Og denne fine lyserøde sag kom med hjem.

Jeg var på Aros for at se Søren Elgaard udstillingen, Metropolis. Og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Og jeg har været på Godsbanen et par gange. Deres brunch er ikke værst, og så er det generelt et rigtig fedt sted i Aarhus.

Jeg har drukket juice fra Juicestop. Min favorit er én med rødbede, gulerod, tranebær og ingefær. Mmmm!

Jeg har købt en lun trøje til efteråret. Jeg kan vældig godt lide striber.

Jeg har gået ture i Aarhus’ gader.

Og jeg har været i yndlingsbiografen.

Jeg har spist pho på Den Grønne Papaya – og det var VIRKELIG godt!

Og nogle gange var jeg hjemme, hvor den stod på afslapningslæsning.

Jeg håber I har haft en skøn sommer. Nu er det efterår, og jeg glæder mig til, hvad denne årstid vil bringe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “Lately”

 1. Sikke da et hyggeligt indlæg. Jeg elsker loppemarkeder. Håber at jeg kan nå et par stykker mere her i Århus før sæsonen slutter 🙂

  /Stine

 2. Tak Stine 🙂

  jeg er også meget glad for loppemarkeder – Foreningen Flagstang holder deres sidste loppemarked søndag d. 23. september – og så er der jo Ingerslevs loppemarked 1. og 3. søndag i måneden – så er hvertfald to loppemarkeder, du lige kan nå.

  Hvis det kun er tøj du er interesseret i, er der jo også Studenterhusets bazar. Jeg skal foreksempel afsted på lørdag og sælge ud 🙂

 3. Emma: Det har jeg faktisk lige lavet et blogindlæg om 🙂 Det udkomer om to dage – men jeg skal til at studere medievidenskab igen. Jeg har et år tilbage af min kandidat. I det sidste års tid her, har jeg arbejdet fuldtid i en kommunikationsafdeling i en IT-virksomhed.

 4. Åh, de billeder er jo ren lækkerhed – sikke nogle dejlige stunder, du har haft! Elsker din lyserøde skjorte med de fine detaljer, og du har ret i, at Godsbanen er et af de skønneste steder at hænge ud. Jeg stred mig selv op på toppen i lørdags og nød udsigten og festugen i dejlig sol. Aarhus er altså bare DK’s dejligste by 🙂

 5. Emma: Ja, jeg er egentlig kommet ret langt med studierne – bliver helt forpustet af at tænke på det. Jeg kom også ind på medievidenskab, hvor jeg søgte ind lidt for sjovt, da mit snit i princippet ikke var højt nok. Men det år jeg kom ind var det rekord lavt, og så kom jeg sgu’ ind og så måtte jeg jo gribe chancen. 🙂

  Katrine: Du skal vist snart flytte til Aarhus – det lyder til at du lider af Aarhus-længsel 😉

  Line: Du skal helt klart forbi Godsbanen – det er et dejligt sted!

 6. Loppemarkeder er skønt, virkelig en fin skrivemaskine, var mit hjem større, var det (mere end det allerede er) fyldt med den slags gamle skønheder.

  – Anne

  • åh ja, Anne – jeg har det på præcis samme måde. Nogle gange ønsker jeg mig et kæmpe hus, så jeg kunne fylde det med ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *