Fra 6. til 10. april var der “Pictoplasma Berlin Festival“, hvor 24 små gallerier i Berlin Mitte gik sammen om at arrangere udstillinger, events, happenings, performances, screenings med videre under “temaet” Contemporary Character Design and Art. Jonas og jeg var afsted én af dagene for at besøge nogle gallerier og se, hvilken kunst de havde at byde på (og det var fint!) Jeg vil poste nogle indlæg om de bedste gallerier, vi besøgte den dag og skrive lidt om de kunstnere, som var udstillet.  Pictoplasme er en årlig tilbagevendende begivenhed, og jeg vil sige, at det bestemt er et besøg værd. Pictoplasma har lavet et kort, hvor alle gallerierne er tegnet ind på, og så er det ellers bare om at gå rundt i Mitte fra galleri til galleri og nyde kunstværkerne – og har du penge, så kan du få…. har du ingen må du gå. Men derfor kan man jo godt lade sig inspirere og bare nyde kunsten den ene dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *