I tirsdags var jeg til introduktion til det fag, jeg skal følge dette semester. Det er mit sidste fag inden specialet skal skrives. Det er halvandet år siden, jeg sidst fulgte fag på Aarhus Universitet. Jeg har boet i Berlin i et semester, hvor jeg fulgte nogle fag på Universität der Kunste og Technische Universität, og jeg har været i praktik og arbejdet i fuldtid i et år – så jeg skal vende tilbage til noget gammelt og kendt, men samtidigt nyt, da der er sket så meget i mellemtiden. Faget, jeg skal følge, hedder “Sociale medier, motion og livsstil” – og jeg tror, det bliver sindsygt spændende – Haruki Murakami står blandt andet på pensumlisten, og faget lægger op til en masse førstehåndsoplevelser. Jeg glæder mig helt afsindigt meget – til at lære nyt, til at gå i dybden med noget nørdet teoretisk stof, til at indsamle empiri, til friheden som studerende og til at møde nye mennesker.

September er en af mine yndlingsmåneder – sommeren er slut, luften bliver køgligere, der er en helt bestemt duft i luften, og vinden har en snert af kulde i sig. Man er afslappet, varm og doven, som et firben der har ligget på en solvarm sten, fordi man har ladet op i løbet af sommeren. Og så er det for mig en måned, hvor der altid sker en masse nyt. I år er det min tilbagevenden til mit gamle studie, men derudover så har Jonas’ afsluttet sin PhD. og skal nu til at arbejde et nyt sted indenfor et helt andet felt. Så der vil ske en del ændringer i vores lille hjem. Jeg er klar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments on “NEW, OLD, FAMILIAR BEGINNINGS”

 1. Jeg har det på det samme måde med september – jeg elsker begyndelsen (nej, fakisk det hele) af efteråret med den lave sol, gyldne blade og den der helt specielle duft i luften. 🙂

  Det lyder som et fedt studie du er begyndt på, god fornøjelse med det 🙂

 2. Åh du mindede mig lige om at man altså ikke skal være så sur på september. Den er bare lidt svær at imødekomme ovenpå en dejlig sommer. Hverdagen er lidt farlig. Held og lykke med faget – det lyder fedt 🙂

 3. Hvor spændende, jeg savner at studere!!
  September er også min yndlingsmåned, sammen med oktober og december 🙂 Du skriver præcis hvorfor september er så dejlig, og lige præcis i dag har man virkelig kunne mærke årstiderne skifte!

 4. Det lyder som et rigtig spændende semester du skal i gang med. Jeg kan klart anbefale “Hvad jeg taler om, når jeg taler om at løbe”. Han har beskrevet sin passion så godt, at man næsten får lyst til at begynde at løbe selv. (Næsten) ;)) Oktober er min yndlingsmåned, for der har træerne skiftet farve. Og gul/røde træer kombineret med blå himmel og isende luft gør mig glad, helt ind i hjertet. Det er også i efteråret jeg begynder at gå ind i mig selv og finde ro. Jeg er så glad for at jeg er startet det kreativitetskursus i disse måneder. Det er helt specielt.

 5. Kira: Highfive for efterår – dejligt du er med på den vogn. og tak 🙂

  Samantha: Hvor godt at jeg kunne overbevise dig om efterårets fortræffeligheder – nogle gange kan det være lidt hårdt at starte op på hverdagen igen, og man kan være lidt tung i det. Så må man hellere fokusere på de gode ting.

  Ma-day: Tak skal du have 🙂 Jeg kigger lige forbi.

  Trine Lykke: uh ja, december er også en dejlig måned!

  Tina: Helt enig. Glæder mig til at høre mere om dit nye studie.

  Nina: det var nemlig en rigtig god bog – og ja, den motiverede faktisk én til at komme afsted. Og efteråret er virkelig, virkelig smukt! og lyser falder så smukt. Og det er virkelig spændende med dit kreativitetskursus – jeg er SÅ misundelig over, at det ikke foregår i Aarhus. Jeg håber, jeg kan finde noget lignende her.

  Nanna: Ja, ikke? 🙂 Derudover har jeg testet en mindfullness-app – det tegner godt det her fag.

  Debbie: Tak for heldet og lykken 🙂

  Maja: det er en min kalender med ugeoversigt – jeg har købt den på Taschens webshop. Du kan evt. læse mere om den her: http://ohyouprettythings.dk/?p=1675 og tak 🙂

  Natascha: Spændende med studiet – nu spørger jeg lige lidt dumt: hvad står HD for? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *