Disse billeder er fra sidste søndag, hvor jeg egentlig var træt, træt, træt, men da jeg så hoppede i denne farverige kjole og ditto blazer sammen med glitter strømpebusker,  kvikkede mit humør op, og jeg følte mig som en en farverig sæk lopper. Utroligt, hvordan tøj kan påvirke ens humør. Den søndag var i øvrigt en dejlig rolig og afslappende én af slagsen – det har I måske set i dette indlæg.

Inspireret af Trine Lykke har jeg lavet en optælling i mit klædeskab, og jeg kunne konstatere, at jeg ejede 40 kjoler (!!!). Efter at have solgt ud sidste lørdag til Studenterhusets tøjbazar sammen med min veninde, fik jeg denne kjole af hende – og derfor har jeg nu 41 kjoler i mit skab.

At lave status i sit tøjskab kan i øvrigt varmt anbefales – jeg synes, I skal klikke forbi Trine Lykkes blogindlæg, hvor hun beskriver, hvordan hun har grebet det an, og hvilke fordele det har. Det kan blandt andet hjælpe én til at se, hvad man reelt “mangler”, og hvad man ikke behøves at købe mere (jeg burde nok holde igen med kjolekøbene *ahem*).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “DRESS NR. 41”

 1. Hvor er det bare nogle fine og glade billeder 🙂 Jeg har også overvejet at lave status i mit skab efter jeg læste Trines indlæg – jeg ved bare ikke helt om jeg tør. Hehe.

  /Stine

 2. Den kjole er simpelthen så yndig og farverig. Lige til at blive i godt humør af :’)
  Hvad angår det der med at gøre status på sit tøjskab… For et par uger siden talte jeg mine kjoler. Mest af ren nysgerrighed. Og jeg nåede op på 104 kjoler. Jeg var helt målløs, for det er jo direkte absurd.

 3. Stine: Do it! Det er ret lærerigt, og det skaber virkelig overblik.

  Tina: Taaaak! Jeg tænker at for et ordensmenneske og systematiker som dig, så kunne det være du ville synes, det var sjovt at lave listen og tælle op. Det kan være vi skal sammenligne lister? 😉

  Rikke: OMG 104! Så blegner mine 41 kjoler jo. Ergo må jeg hellere få købt flere kjoler, så vi kan komme op på samme niveau, hehe.
  Bruger du så dem alle sammen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *