Hermed lige en stak outfit-billeder inden jeg stikker af (“Jamen, Michelle, er de ikke taget med photobo…” JO, de er! Og så snakker vi ikke mere om det). Jeg er på vej ud af døren til en venindes fødselsdagsfest. Gaven er pakket i tasken sammen med en flaske rødvin, og der står god mad, snak, hygge og dans på programmet. Det er slet ikke så tosset. Kan I have en rigtig god fredag aften 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “GOING OUT COUNTRY STYLE”

  1. Dyveke: Tak skal du have 🙂 Den er fra The Make-up Store og hedder “Dare”. jeg mener, den kostede 165 kr. Jeg har købt den for ret lang tid siden. Jeg ved at Mac også har en orange, der minder meget om denne – mener den hedder “Morange”.

    Meilholm: Tusind tak skal du have 🙂 (jeg kan så fortællle, at lige nu morgenen derpå, ser jeg ikke særlig fin ud, hehe)

  2. Tak! Jeg tænkte netop at Mac var et sted at lede. The Make-up Store har jeg ikke besøgt i et par år – men det skulle måske laves om.
    …And so the hunt begins! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *