Siden sidst har jeg….

haft gule fusser…

været på LynFabrikken…

… men det var mere all work -no fun. Jeg er jo startet på uni igen, og jeg skal lige vænne mig til at læse igen.

gået op og ned af trapperne.

spist morgenmad.

beundret denne fine vase-krukke-ting, som jeg har fået af en veninde.

kørt med tog. Og har derfor fået læst i min bog. Og jeg blev færdig. Og den var god. Som i virkelig god – på den der store episke tårefremkaldende måde.

beundret fine blomster.

fået en masse lækre ting fra Jonas’ forældres have. Derfor har vi ny syltede rødbeder, syltede chili, en tomat/chilisovs, hinbærkompot og hindbærchutney til at stå. Hvad bruger man i øvrigt syltede chili til?

spist en hotter.

og franske makroner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “LATELY”

 1. Cecilie: Åh ja, Mummikrus – jeg har en hel samling. Og det er egentlig ret grotesk – jeg mener, hvor mange krus har man egentlig brug for? 🙂

  Bookworm: Bogen er fantastisk! jeg er kæmpe Murakami-fan, så jeg er ret ked af, at der ikke er flere at gå igang med. Og spændende med lydbog – det tror jeg ikke, jeg lige ville kunne vænne mig til. Men det er naturligvis praktisk, hvis man skal gå rundt, køre bil etc.

  Marie Due: Tak skal du have 🙂 Nu ser jeg dem jo til dagligt, og eftersom at jeg bor på 5. så forekommer de mig nu ikke altid særligt smukke, hehe.

 2. hehe da jeg læste, at du skrev syltede chili, tænkte jeg ‘gad vide hvad hun bruger dem til?’ (jeg har 6 chiliplanter, så har mængder af chili som skal bruges), men kan se du også er i tvivl 🙂

  Superfine billeder!

 3. Kira: Ja, jeg har virkelig ingen anelse! Jeg tænker de jo bliver mildere i smagen – ligesom syltede hvidløg. Måske man kan putte dem i en burger lidt ala jalapenos? Eller som et spicy indslag i en salat? Tilgengæld er de nemme at sylte og det ser dekorativt ud 😉

  Og tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *