Hermed nogle billeder fra en dag, hvor den ene byge afløste den anden. Man kan virkelig mærke, at det er blevet efterår nu. Ganske snart skal vi have vinterfrakkerne, halstørklæderne og handskerne frem fra kælderen. Nu glæder jeg mig til at bladene skifter farve, og giver lidt brændende modspil til det grå vejr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “GREENISH”

 1. Dejlige billeder! Jeg forestiller mig, at en efterårsbrise tager dig og paraplyen op i luften og ud på eventyr. Skøn stemning… Og hvor HAR du dog fundet den skønne paraply???

 2. Signe: Tak, mange tak! 🙂 Du er sød!

  Katrine: Åh, ja det ville faktisk ikke være så værst. jeg tror dog, at min popo er et rimelig solidt anker. Paraplyen har jeg fået i julegave af min søster for nogle år siden. jeg tror, hun har købt den på nettet fra England af. Men ellers så synes jeg faktisk jeg har set nogle gennemsigtige paraplyer i Søstrene Grene og Tiger?

  Sweet Petroleum: Me too! Der havde stået en paraply på ønskesedlen i mange år inden jeg fik den.

  Pernille: Tark 🙂

  Nina: Tak skal du have – den er fra H&M – ellers så sælger Monki dem også. Og jeg er enig – så længe man har en OK paraply, så er en gåtur i regnen ikke værst. Man skal dog helst undgå de der taske paraplyer – de går i stykker for et godt ord.

  Debbie: Tusind tak skal du have 🙂 Da jeg så at døren og buskerne matchede var jeg ikke i tvivl om, at der lige skulle tages nogle billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *