…are not what they seem. Er jeg den eneste, der er i Twin Peaks humør? Og når man tænker efter, er det så ikke lidt et underligt humør at være i?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “THE OWLS…”

 1. Jeg var også i Twin Peaks-humør i sidste uge! Det er jeg ret ofte, men endnu mere når det bliver efterår. Måske er det ikke så underligt igen. Din T-shirt er rigtig sød, men jeg er også svært glad for ugler generelt.

 2. Næh, det er da ikke underligt. Nu kom jeg faktisk også i Twin Peaks-humør. Har hele serien på dvd, så kunne da være man snart skulle se den igen.

 3. På den ene side et underligt humør (freaky fugle, dværge, kæmper, mord), men på den anden side et skønt humør (donuts, kaffe, skønne outfits, cherry pie!).

 4. Tine: Jeg er helt enig – efterårsvejr er lig med Twin Peaks stemning. Jeg tænker også at der er vigt efterår i Twin Peaks. Jeg er også vild med ugler – især den man ser først i denne video: http://www.youtube.com/watch?v=gBjnfgnwXic

  Katrine: Er det nu, jeg skal fortællle, at jeg engang har været klædt ud som The Log Lady? 😉

  Nanna: Jeg synes klart du skal sætte den på. Jeg skal helt bestemt gense serien her til efteråret.

  Katrine Guldbæk: Tak. Den er fra Monki – dog fik jeg den i julegave sidste jul.

  Emma: lige præcis! Og nu har jeg lyst til en doughnut, altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *