Sidste fredag besøgte Jonas og jeg én af Aarhus’ bedste steder, nemlig biografen Øst for Paradis. Vi lod os sænke ned i en af deres bløde, dybe røde velourbeklædte loveseats, og i halvanden time lod vi os opsluge af projektionen på filmlærredet.

Vi så Moonrise Kingdom – en lille magisk filmperle, der gav mig deja vú fornemmelser fra, hvordan min fantasiverden så ud, da jeg var barn.

Efter filmen gik vi rundt om hjørnet, og ind på Café Englen og fik en kop varm kakao med flødeskum og chokoladeknapper.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “MOONRISE KINGDOM”

 1. MEGET pænt hår! En lillebitte guide måske?? Jeg kan overhovedet ikke finde ud af at få fylde i toppen, og jeg har ellers nok hår at tage af!! 😉

 2. Sarah Rj: Du er søøøøød! TAK for sådan en kommentar 🙂

  Emma: Den var virkelig god. Sådan “den tror jeg, jeg ønsker mig på DVD i julegave” agtig god.

  Ohhhappy: ØfP er landets bedste biograf! Jeg elsker at komme der i god tid inden filmen starter og sidde i caféen. Og tak, tak 🙂

  Lisette: Åh tusind tak!

  Miriam: Det er nok første gang nogensinde at jeg er blevet spurgt om, jeg kunne lave en hårguide!!! jeg er seriøst en spasser til at sætte hår – jeg kan fx. ikke finde ud af at flette. Det var lidt et tilfælde at mit hår kom til at sidde på den måde. Jeg tror ikke mine evner rækker til en guide, så du får lige en skriftlig forklaring her til at starte med, og så går jeg lige i tænkeboks over om jeg er klar til at lave en egentlig guide, og du må endelig spørge, hvis der er noget, der ike giver mening (noget siger mig, at det overhovedet ikke kommer til at give mening).

  1) red håret tilbage, og lad som om du skal til at lave en høj hestehale (vigtigt at den er høj)

  2) så tager du håret og “ruller” det op i en pølse og lægger pølsen indi sig selv (ej, nej, nej, nej – allerede nu går det vist galt i mine forklaringsevner)

  3)pølsen skal ligesom lave fundamentet og “boppe” håret op. Slut af med nogle hårnåle bagerst (mit hår er så tyndt det kun krævede fire). slut af med hårlak

  Det er en god ide at have touperet håret inden, hvis det er ligeså glat og tyndt som mit. Man kan også købe sådan en pølseformet valk (modsat dounoutvalken, som er rund – surprise), som kan give det lidt fylde.

  Ellers hedder “frisuren” vist nok en beehive, og der er mange måde at lave dem på – prøv på youtube! Mange vintagebloggere har ofte den frisure (der var der jeg fik ideen fra).

  Giver det nogen mening overhovedet?

 3. Jeg støtter op om Miriams forslag! Elsker Øst for paradis, der er så hyggeligt! Vi så også moonrise kingdom for et par uger siden, og der kommer vist også en lille anbefaling på bloggen imorgen 😉

 4. Glæder mig til jeg også kan smutte i Øst for Paradis igen..
  Og tilslutter mig alle de andre – hvor ser du fin ud! Fantastisk frisure 🙂

  Kommer snart forbi efter mit Ikea-hajs.. Håber der falder en kop te af ved samme lejlighed.
  Lou

 5. Må tilslutte mig de andre, og sige at jeg også straks tænke på en frisure-guide, da jeg så billederne. Jeg prøver at følge den skriftlige af slagsen. 🙂

  Jeg har aldrig besøgt Øst for Paradis, men hvor ser der altså bare hyggeligt ud! Rigtig fine billeder! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *