Forestil dig en søndag morgen, vor du vågner langsomt op og slæber dig hen i stuen med dyne og tæpper omkring dig, imens du får lov til at svælge i ulækker lækker usund morgenmad. Skumfiduser, flødeboller og vingummibamser drysset ovenpå et fedtet lag af nutella og peanutbutter. Bagefter stadig søvndrunken og lidt (kvalm) mæt skal du se film, og derefter var der tid til leg. Lyder det ikke lidt som den perfekte søndag morgen?

Nu kan jeg så småt godt løfte sløret og fortælle jer, at jeg er kommet med i en hemmelig klub. En søndag i efterårsferien inviterede vi på Den Store Animerede Morgenmadsmatiné i Øst for Paradis, og hvor vi forsøgte at genskabe stemningen fra barndommes perfekte søndag morgener. Det starter med morgenmaden som skulle være eventyrlig, fedtet, lidt lækker, lidt ulækker og sjov.

Tre gode bud på en lækker mad.

Efter maden blev alle lukket ind i biografens mørke for at se en masse fede og skøre animerede kortfilm. Filmen med den dejlige titel “Space Stallions” var alles favorit – børn såvel som voksne.

Efter filmene var det tid til leg – der var Kage-nimation, En Zoetrop og et Illusionsudvekslings-værksted.

Søde Karen Sofie kom forbi og spiste flødeboller og drak kaffe med skumfiduser i sammen med mig. Jeg er glad for, at hun flyttet til Aarhus – og knap så glad for, at hun snart flytter videre igen. Hun skrev denne fine artikel om vores event.

En hemmelig klub går ud på at lege – og det er bestemt ikke kun for børn – selvom de nogle gange virker til at have lettere ved det.

Hvis I har lyst til at vide mere om en hemmelig klub, så kan I følge os på Twitter eller Facebook og I kan læse mere på schhh.org, hvor I kan tilmelde jer vores nyhedsbrev.

Jeg håber, at I har lyst til at lege med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments on “En hemmelig klub”

 1. Årh, det lyder jo så godt det der! Har fluks tilmeldt mig facebook og nyhedsbrev. Glæder mig til at følge med. Kom lige til København! 🙂

 2. Hvor er det fedt! Det er jo som taget direkte ud af “Syndens Hule” i Kundskabens Træ 🙂 Og jeg har godt mødt de hyggelige hulemennesker nede på Godsbanen. Det er helt sikkert også en klub, jeg skal joine, når jeg – forhåbentlig snart – rykker hjem til Aarhus 🙂 SÅ fedt, at der kommer mere fokus på leg for alle aldre!

 3. Åh altså, jeg ved godt, at jeg er voksen… Men den sidste mad fyldt med slik er godtnok enormt appetit-vækkende! Har godt hørt om de der søndag morgener i Øst for Paradis – det ser præcis ligeså hyggeligt ud, som jeg forestillede mig!

 4. Lou: Jeg siger til næste gang!
  Nina: Du skal være SÅ velkommen 🙂
  Anne: præcist! Så skønt at syndigt at kunne svælge i ulækker lækkerheder.
  Debbie: Pt. er vi Aarhus-baseret (vi bor alle i Aarhus), men på sigt… 😉 Og fedt at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og facebook! Juhu!
  Nanna: Du skal da med næste gang så – hvad det så end bliver af arrangement.
  Line: det VAR virkelig skovt. Især da jeg så en voksen kvinde lave en nutella/peanutbutter/skumfidus mad 🙂 og hun NØD den – så fedt!
  Ida: Ja denne gang. Vi har også lavet noget på Godsbanen og i Børnekulturhuset 🙂
  Emma: det var hygge-galore!
  Katrine: Så fedt, at du så os på Godsbanen! jeg håber du kan lege med en anden god gang i nærmeste fremtid – lyder i øvrigt spændende med Aarhus…? 🙂
  Heidi: Du må meget gerne lege med! Pt. foregår det dog i Aarhus – måske vi på sigt rykker lidt rundt i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *