… hedder det kursus, jeg begynder på i aften på Skolen for Kunst og Design. Jeg har længe savnet at tegne, male – at udfolde mig kreativt. Efter fem år med hovedet dybt begravet i bøger eller øjnene fast fæstnet til skærmen, kunne jeg mærke, at det begyndte at krible i fingrene efter at lave noget med nogle farver, noget papir og blyanter. Jeg må indrømme, at jeg for første gang i lang tid er ret nervøs for at begynde på det her – hvad nu hvis jeg bare er mega dårlig og lidt af en wannabe? Det er jo rimelig moderne at vil tilhøre den kreative klasse, måske jeg bare er hoppet med på en modedille? Jeg har ikke tegnet i titusind år (sådan cirka), og måske er jeg bare hamrende talentløs? Hvis jeg bare skulle skrive en artikel eller lave en tør, videnskabelig analyse, så ville jeg være lidt mere på hjemmebane. Oh well – nu er jeg tilmeldt, og jeg VIL virkelig gerne det her – så må de grine af mine kruseduller, hvis de vil.

Det var oprindeligt planen, at jeg også skulle deltage i faget “Designproces”, men det er ikke blevet oprettet desværre. Tilgengæld vil jeg se, om jeg kan komme afsted til nogle croquis-hold i stedet for i ny og næ.
Wish me luck!

Ps. Og hvor er det bare MEGA, MEGA fedt, at I er så hooked på at vil lege med os i en hemmelig klub. Juhu! Fremover vil jeg skrive om de kommende arrangementer og events herinde. På nuværende tidspunkt koncenterer en hemmlig klub sig på Aarhus, men på lang sigt vil en hemmelig klub måske sprede sig til resten af Danmark. Planen er indtil videre, at der vil finde et event sted inden jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments on “RUMLIG SKITSERING”

 1. Sofie: Hvad med Croquis på mandag så? Og Rumlig Skitsering er perspektivtegning – jeg skal sgu’ have en trekantslineal med – jeg måtte da lige en tur i kælderen efter sådan én. Det er for at få mine basale tegnekundskaber på plads.

 2. Hvor lyder det spændende!
  Kender følelsen alt for godt, altså det med bare at have haft hovedet begravet i bøgerne i fem år, og trangen til at være kreativ.
  Det kommer selvfølgelig an på, hvad fremtiden bringer, men hvis der ikke lige er et job, der står og venter på mig, når jeg er færdiguddannet inden længe, så har jeg planer om at kaste mig over alle mulige kreative sysler.

 3. Baysen: Dejligt at du kender følelsen. Og held og lykke med jobjagten i øvrigt!

  Mie: Ah, du er norsk! Jeg kunne ikke finde ud af, om din blog (og dig) var engelsk/amerikansk eller norsk 😉 Og tak for at du vil følge med! Jeg har fulgt dig i et stykke tid nu – der er altid nogle dejlige billeder og tanker!

 4. Ååårh, hvor lyder det spændende. ejg kan alt for godt følge dig i, at man savner inspiration på den kreative måde efter mange år med hovedet i bøgerne. Jeg slapper selv af og får klaret tankerne med keramik og ler. Der findes simpelthen ikke noget bedre end at formgive, om end det så er med pen og farver, filt og nål eller ler og vand. Jeg glæder mig til at se dine streger. Og jeg vil helt sikkert følge med i legen i den hemmelige klub 🙂

 5. Det lyder som et meget inspirerende kursus, du er startet på. Da du selv er så bevidst om ‘kreativitet-er-hipt-bølgen’, skal du ikke være bange for, at du ikke er velkommen 🙂 Det skal nok komme noget mere ægte og originalt ud af dig, end mange andre.

 6. Iiih hvor mega godt du er kommet igang med noget tegning! Skolen ser rigtig god ud, glæder mig til at se hvad du får kreeret 🙂 Det jeg har fundet ud af på kurset jeg går på er, at det at komme ind til sin egen kreative kerne er så vigtigt for at skabe noget unikt og der er helt 100% dig, så vær ikke bange for at stå ved det du laver. (ps: jeg øver mig selv for tiden, og jeg synes det kræver øvelse og en stor portion mod)

 7. Katrine: Dejligt at du vil følge med i den hemmelig klub 🙂 Og dejligt du har fundet ud af, hvad der kan få dig til at slappe af.

  Kat: Tusind tak for sådan en dejlig kommentar 🙂 Den lettede lidt på nervøsiteten.

  Nina: Ja, endelig! Det er jo “bare” at finde noget og så melde sig til. 😉 Jeg var afsted i går aftes, og pyha det var svært – og lidt grænseoverskridende – og frustrende når man havde noget inde i hovedet man ikke kunne få ned på papiret. Øvelse, øvelse, øvelse. Og tak til dig for at have inspireret mig til at gøre det her! At du skrev om det på din blog var katalysatoren for at jeg fik mig meldt til.

 8. Åh Michelle, nu gjorde du mig lige stjernestolt! Er så glad for det jeg skriver kan inspirere ande. Det er virkelig dejligt at høre 🙂 Jeg er sikker på at du får lavet nogle ting du bliver rigtig stolt af, du har så mange gode ting byde på. – bare se din blog! Det tekniske skal nok komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *