Hermed lidt billeder fra Jonas’ forældres have. Jeg kan godt lide, at efteråret er lidt svulstigt i det, og at der på én og samme tid er en friskhed og noget råddent i luften.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “AUTUMN GARDEN”

  1. Netop duften af gæret nedfaldsfrugt og følelsen af forfald, som hænger i både frugt og blade, er noget af det, jeg holder allermest af ved efteråret! Sikke en skøn have – er vild med billedet med dug på ruden og kig til havemøblerne. Det er netop sådan, efteråret skal se ud…

  2. Katrine: Jonas’ forældres have er ret magisk, og ja, jeg er også vild med deres lille drivhus, hvor der er tomater, chiliplanter, verdens største basilikum, vinranke og så det lille bord/stole sæt. Og så jeg er også helt vild med efterårets duft!

    Ida: Åh, ida, tusind mange tak for sådan en kommentar! Den varmer helt ned i maven!

    Jadore: Tak skal du have 🙂 og tak fordi du altid er så sød til at kommentere og rose.

    Julie: Den er ret magisk, deres have. Og det bedste er at vi ofte kommer derfra med en kæmpe pose fuld af grøntsager og frugter. Udsigten er rigtig fin – den fortsætter bare udover markerne. og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *