Som I nok ved, så er jeg virkelig glad for secondhand og vintagetøj. For mig er det med til at gøre et outfit personligt, og jeg kan godt lide tanken om, at det stykke tøj jeg har på er unikt. Derudover synes jeg, at det er tiltalende, at der findes tøj, der kan holde flere generationer, og dermed have en mere bæredygtig holdbarhed. Alle de ovenviste outfits indeholder vintage- og secondhandtøj. Jeg finder primært mit secondhandtøj i fysiske genbrugsbutikker – både i Røde Kors versionen, men også i de mere sortede og lækre vintagebutikker. Jeg har faktisk endnu til gode at shoppe secondhandtøj på nettet (ser man bort fra nogle handler på Trendsales). Men jeg ved, der er mange, der har svært ved at shoppe secondhand, så jeg tænker, at det måske kunne være en start at shoppe vintage online? Der skal man ikke stå og rode bunker af tøj igennem, og der er allerede sorteret for én på forhånd.

Tanya har lavet den fine online vintageshop – Style Me Betty, som forhandler vintagetøj, og jeg har teamet op med Tanya, som sponsorer præmierne i denne give-away. Hendes webshop er rigtig fin, og hun har formået at opbygge et lækkert retrounivers, og der er virkelig nogle fund derinde til nogle virkelig rimelig priser, især hvis man sammenligner med andre deluxe secondhandbutikker. Der er især nogle kjoler, som jeg sukker lidt over, som kunne være så fine her til foråret og sommeren.

Præmierne:

1 gavekort på 500 kr. til 2 læsere!

Alt du skal gøre for at vinde er at smide en kommentar i indlægget her, hvor du skriver, hvilket item fra Style Me Betty du bedst synes om – og gerne med et par ord om hvorfor, og hvordan du ville style det, inden søndag d. 24. marts til midnat. Jeg trækker en vinder d. 25. marts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments on “Konkurrence – vintage clothing”

 1. Jeg er vild med at shoppe secondhand, men også hovedsageligt fra fysiske butikker. Jeg er måske en af de få der synes det kan være ganske hyggeligt at gennemtrævle en butik.

  Nåh, men det første jeg faldt over på siden var disse øreringe:

  http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-smykker/249-mini-oreringe.html

  men kunne også godt se mig selv med disse:
  http://stylemebetty.dk/shop/da/28-vintage-smykker?&p=2

  Men ALLERMEST faldt jeg for london fog trenchcoat:
  http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-jakker/188–london-fog-trench-coat-.html

  Ihh hvor er der mange fine ting at vælge imellem!

 2. Sikke en god ide med en lille konkurrence, men endnu bedre linket til den finewebshop. Den er da fantastisk. Den kommer jeg til at bruge meget kan jeg forestille mig. Jeg har fundet denne fine blå kjole med en blondekrave:
  http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-kjoler/264-bla-og-blonde.html
  Carriage Court hedder den og er muligvis en kende for lille til min almindelige medium krop, men elsker farven og den fine krave. Jeg ville helt sikkert tage sløjfen væk og tilsætte et lille enkelt sort læderflet bælte da jeg synes sløjfen forstyrrer på den fine kjole som står rigtig fin som sig selv. Jeg ville nok sætte den sammen med et par fine korte støvler, da jeg ikke er så god til hæle, som ellers ville være perfekt til den her. Glæder mig til at se andres fund og styling tips. 😉

 3. Ih en fin butik. Tak for det tip! Jeg er helt vild med de højhælede Latinas sandalerne, som jeg ville have på til en blomstret vintage halterneck kjole, jeg fandt for nylig på et loppemarked, et par store solbriller, en filthat og så afsted på cykel ud i det blå!

 4. Wao nogle lækre vintage ting! Og en fin hjemmeside 🙂
  Tror min favorit er London Fog jakken, den ser ud til at være en god overgangsjakke og er vild med den orange/røde detalje. Jeg kan i øvrigt også anbefale morfarsmoustache.dk, der har jeg tit fundet nogle dejlige retro fund!

  Kh.
  Kirstine

 5. Ih der er mange fine ting. Jeg ville elske denne fine gule frakke, som jeg ville style med grønne ben og pink sko, toppet med tørklæde i håret og et par cateyes. Yeah krydser fingre:-)

 6. Skøøøøn giveaway og jeg vil selvfølgelig gerne være med 🙂 jeg er særligt vild med den gule flæsekjole – nyt den er sød- kjolen på og ud i det blå – ih jeg håber jeg er heldig 🙂

 7. Ved mig herskede der ingen tvivl. Denne kjole: http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-kjoler/277-neon-peignoir.html vil være SÅ SMUK til sommer, når huden har lidt glød, samt sandalerne er kommet på fusserne. Tror ikke jeg ville style den med andet end en flot læbestift samt en neutral halskæde, da farverne dominerer så meget, at man ikke behøves gøre alverden stylings mæssigt.

  p.s. vintage er skønt. Noget af det jeg savner mest ved at bo i London, er at gå på vintage-rov!.

 8. Ååårh, Michelle, det er jo drømmen om en konkurrence for et bankende vintage-hjerte som mit. Jeg er faldet pladask for den lækre mintsag af en maxikjole: http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-kjoler/291-maxi-kjole.html . Da overdelen er så fin i sig selv, ville jeg style den med en fin brokadejakke på skuldrene, fine hvide vintage-sko eller de sjove mintloafers fra Monki. Dertil min fine hvide vintagetaske, smukke perlebesatte smykker og et par røde læber. Skal det være mere enkelt, hopper jeg blot i kjolen, slynger lokkerne op under et grafisk og farverigt tørklæde og iklæder mig mine Raybans og et kæmpestort smil. Åh, lykke! 😉

 9. Hvis jeg også må være med, så vælger jeg denne jakke:
  http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-jakker/38-uldjakke.html

  Størrelsen er godt nok noget i overkanten, men har tænkt mig at tage lidt af længden, og så er det jo in med oversize og boyfriend looket. 🙂 Tror den kunne blive rar at have til næste vinter, hvor det også ser ud til at denne type jakke vender tilbage i modebilledet 🙂

  Så jeg tror den kan blive super fed til eksempelvis et plain sorte slimfit jeans og et par af disse Acne Pistols som jeg drømmer om at få råd til:
  http://www.stoy-munkholm.com/acne-pistol-short-black.html

 10. Hej Michelle

  Jeg har valgt denne fine tørklædehat!

  http://stylemebetty.dk/shop/da/hatte/67-hovedtorklaede-hat.html

  For det første fordi den er møgsej, og så fordi jeg ikke har noget der minder om den! Nu hvor jeg har valgt en accessorie, er det lidt svært at sige hvordan jeg ville style den. Jeg kan både se mig selv parre den med min A-formede, prikkede nederdel, store øreringe og masser af 50’er/60’er inspiration, men den kunne også bruges et lidt off-element i et meget basic outfit med jeans. Jeg tænker også at man enten kan putte alt håret op under den, eller have det hængende løst ned… ÅÅhh, nu er jeg blevet helt forelsket i den lille sag!

 11. sikke en skøn konkurrence 🙂
  jeg ville enormt gerne eje og iklæde mig denne kjole: http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-kjoler/250-skjortekjole.html 🙂
  (jeg tror selv, at…) jeg vil se knaldhamrende sommerlig ud i den med hvide converse uden skaft, opsat hår og røde læber – evt. på strand/picninc-tur på gammel damecykel med cykelkurven fuld af lækkerier såsom sandwich, rabarbersaft, kaffe og kage! hvilket sommerscenarie! 😀
  god mandag og god uge.
  mvh. sille

 12. VIRKELIG fin webshop!

  Hvis jeg skulle vælge bare én ting, ville det være denne blomstrede skjorte http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-toppe/322-smart-lady.html

  Den kan sommer- og vintagestyles to the max med en rød nederdel med swung i og et par store hvide solbriller (hello Betty Draper!). Hvis man ønsker en knap så hausfrau-agtig stil ville jeg bruge skjorten ned med et par lyseblå cowboybukser og sandaler eller måske et par sneaks.

  Der er i øvrigt også nogle ret skønne hatte, fx bærhatten. Den kunne jeg også godt worke til foråret med en bærdrink i hånden!

 13. så fin en netbutik. jeg gør også mest i fysiske butikker, nok fordi jeg godt kan lide at få en fornemmelse af stoffet og det er altså lidt svært på et billede 🙂
  valget falder på carriage court kjolen, som vil være så fin med farvede stømpebukser og guld plastik sko.

 14. Hvordan har jeg overset den her konkurrence? I love it. Der er jo så mange fine ting derinde, for sådan en vintage elsker som jeg. Men hvis jeg kun måtte vælge eeen ting, måtte det være denne fine swing jakke http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-jakker/186–swing-jakke.html

  Den ville være perfekt som vinterjakke, til de lidt finere arrangementer. Jeg ville tage mine Chelsea boots på til, med tætte sorte strømpebukser, en kjole med prikker eller blonder og med sus i skørtet. Dertil masser af rødt på læberne og sort på øjnene. Og så lige en baret på toppen. Bum. 😉

 15. Hey – Alletiders konkurrence. Fedt at se noget fokus på nogle af de fede vintage butikker der gemmer sig rundt om i landet. Jeg synes at sådanne butikker både i fysisk form og online er en alletiders måde at kunne fuldende et pinup/rockabilly look.

  Derfor vill jeg vælge denne knald-blå Lang Originals jakke med sailor krave (http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-jakker/46-bla-jakke.html) til en rød højtaljet nederdel der går til lige under knæene. Det kunne fx være sådan en her http://stylemebetty.dk/shop/da/vintage-nederdele/45-rod-nederdel.html.

  Jeg ville have et par blå lak balerinaer på til og en kirsebærhalskæde og rød læbestift.

  Så ville jeg i hvert fald ikke kunne få smilet af mine læber!

 16. Uhh nogle fine ting. Jeg ville helt klart erhverve mig london fog eller endora nederdelen. Det passer perfekt til at pifte det grå og hvide vintervejr op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *