Den fjerde dag brugte vi i Marrakech.

Vi forsøgte at undgå at fare helt vild i souken på vores vej hen til El Bahia Palace.

Der var så smukt, og vi blev alle enige om, at vi skal have en stor mosaikbeklædt terasse derhjemme.

Vi kom også forbi det fineste apotek og parfumeri, hvor vi købte tørrede roser og velduftende duftblokke. (og vi fik en bananasplit i eftermiddagssolen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Marokko dag 4”

 1. Hej Michelle! Marokko ser smuk ud! Faldt lige over dit indlæg da jeg søgte rundt omkring, er nemlig selv på vej til Marrakesh inden længe:) Kan du huske hvad jeres hotel hed? Vi vil nemlig også gerne på centralt i medinaen, og det ser meget fint ud på dine billeder. Vil du anbefale det?
  KH Heidi

  • Hej Heidi,

   Og undskyld det sene svar. Din kommentar forputtede sig lidt 🙂
   Jeg kan desværre ikke huske, hvad det hedder. Jeg har endda tjekket min inbox, men kunne ikke finde noget, som kunne lokke mig på sporet. :/ Det lå lige ved Djeema El Fna – og var rigtig fint til prisen. Men mit indtryk var, at det er OK nemt at finde et godt hotel, hvis man blot undgår de allerbilligste. Og GLÆD dig! Marrakesh er SÅ flot! Vil gerne tilbage dertil engang snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *