(Billeder: 1, 2, 3)

Okay, jeg kan virkelig godt lide lister. Jeg nyder at læse, når andre skriver dem, og jeg nyder selv at skrive dem. Derfor har jeg tænkt mig at lave en liste her på bloggen én gang om måneden. Ish. Jeg har fundet den her via majahuse.com og har oversat den til dansk. Sig til, hvis I også udfylder den, så kigger jeg forbi. Men… here goes:

Hvor er din mobiltelefon? Aner det ikke. Det gør jeg aldrig faktisk. Går altid i vild panik, når den ringer. Måske den er inde i rummet ved siden af stuen?

Hvor befinder din “signifiant other” sig”? Har jeg sådan én? Altså Jonas sidder i vinduet og læser avis.

Dit hår? Lige nu? Morgenhår. Big time.

Dit humør? Det er generelt ret godt. Jeg er hidsig af natur, forstået på den måde, at jeg hurtig blever meget glad, og hvis jeg bliver vred, bliver jeg rigtig vred, men det går det hurtigt over igen.

Din plan for i dag? Sove længe. Tjek. Spise morgenmad. Tjek. Løbe Iform kvindeløb (overhovedet ikke tjek). og så videre til SPOT Festival. Drikke øl, feste og høre musik. Det bliver en god dag.

Din favourit ting lige for tiden? Jeg har godt nok ikke fået den endnu, men jeg glæder mig til, at vores nye sofa fra sofakompagniet ankommer. Og så den nye neglelak fra Essie, som jeg købte forleden. Den er pink og fin og holder virkelig godt. Nå ja, og så immaterielle ting som kærlighed og den slags.

Dit mål i livet? Woah! Bum bum… Jeg vil bare gerne være glad. Og det tror jeg, at man bliver, hvis man laver ting, der gør én glad. Jeg bliver glad af at rejse meget, af at feste, drikke vin og spise god mad, at være sammen med min kæreste, veninder, venner og familie, at gå ture, af at spise is og den slags. Og så er det vigtigt for mig at have et godt, hyggeligt og trygt hjem. Og så vil jeg gerne have mig en kat og nogle høns. Og en kick ass karriere, hvor jeg får lov til at være kreativ og lege kloge-åge.

Det rum du befinder dig i nu? Jeg sidder i vores stue, som hænger sammen med køkkenet, og hvor man kan kigge op på hemsen. Her er OK nydeligt lige nu, men det kunne godt trænge til en tur med støvsugeren. Tilgengæld er her mange blomster.

Har du nogen ønsker? At rejse væk fra det hele og slå mig ned i en bambushytte på Fiji. At have varm strandsand mellem tæerne.

Hvor er du opvosket? I en lille by ved navn Ulstrup i midtjylland. Jeg kommer fra en kommune, hvor der er flere grise end mennesker.

Den sidste ting du gjorde? Læste en artikel om kolonihavehuse i Weekendavisen.

Dit tøj? Oh, det bliver godt det her… Yogabukser, Samsøe & Samsøe top og mine fleece fusser. (I’m sexy and I know it…)

Din computer? En MacBook af ældre dato. Den trænger til at blive gjort ren.

Favourit farve? Rød og guld.

Hvornår grinte du sidst? I morges af en virkelig lummer vits, Jonas fortalte mig.

Hvilke planer har du for de kommende uger? Pænt mange. Den står på specialeskrivning i hverdagene. Én gang om ugen arbejder jeg på Alexandra Instituttet, derudover laver jeg noget kommunikation for Art Weekend Aarhus (mere om det senere!), derudover skal jeg på familietamtamtur snart og på pigepinsetur. Og så skal jeg til det første bryllup ud af fire (fire!).. Og så vil jeg gerne tulle lidt i solen og have fine kjoler på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments on “Maj Liste”

  1. Ih, jeg eeelsker også at lave lister. Og at læse dem! Jeg tror denne skal laves i morgen. 🙂 det var smadder hyggeligt at læse.

  2. Jeg ELSKER din blog. Bliver simpelthen i så godt humør af dit univers og hele stemningen omkring dine indlæg 🙂
    God pinse.

    Bedste hilsner,

    Sara Li

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *