According to Instagram:

1) #Dagenskrave holdt hvidt i hvidt i hvidt. 2) Dem her drikker jeg en del af. 3) Jeg var i KBH, hvor jeg besøgte Trine. Hun og hendes kæreste har en lille samling guitarer. 4) Jeg besøgte IT-Universitetet. 5) Jeg besøgte også Louise. Hun bor på Nørrebro. 6)København er en dejlig cykelby. 7) Jeg mødtes også med min veninde Ida, der pt. render rundt med en stor badebold på maven. 8) Jeg gjorde mig fin til en vis frøken Lana. 9) Louise og jeg klar til Lana del Rey. 10) Jeg har også lavet lidt på specialet. 11) #dagenskrave holdt i blå og hvid. 12) Foråret er endelig kommet. 13) Min veninde Stines fine Buddha-samling. 14) Det koster 130 kr. at fylde cykelkurven med blomster. 15) Stuen i fin eftermiddagslys. 16) På vej til familietamtam med tømmermænd.

I kan finde mig på @michelle_bach

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Life lately”

  1. Mmmh, special øl er bare så skønt – især når de nydes i dejligt vejr. I aften har jeg åbnet en der hedder Birkebryg – den er bestemt heller ikke værst.

    – Anne

    • Uh, Birkebryg? Den skal jeg have prøvet. Jeg elsker altså en god øl. (måske jeg dog ikke skal drikke den lige nu, eftersom jeg ligger syg med influenza)

    • Ja 🙂 seriøst mit humør stiger simpelthen i takt med graderne (antallet af blomster i min stue). Selvom jeg nu også kan holde af efterår og vinter, så har denne vinter altså varet lige længe nok, og jeg higer efter sol og sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *