Jeg var jo i Berlin med Jonas i starten af April, og jeg har aldrig fået vist jer den smule billeder, der blev knipset på den tur. Så de kommer her. Jeg tror, at en af grundende til, at der er gået noget tid (udover almindelig dovenskab og den slags), så var jeg faktisk virkelig, virkelig skuffet over vejret. Sådan helt ind til benet. Der var snevejr, gråt og koldt. Og det var ikke just det jeg havde forestillet mig, da vi bookede togbilletterne. Selvom Berlin stadig er skøn, så var jeg simpelthen så fed up af vintervejr, at det var mere end jeg kunne klare. Men nu er solen endelig kommet til Danmark, og jeg er klar til at se på billederne – på trods af den grå himmel sjatterne af sne. Det ER jo trods alt Berlin!


Lidt kliché men første aften spiste vi på Monsiuer Vong. Det er altså altid godt. Altid. God, hvor kunne jeg godt spise noget derfra lige nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Berlino Berlino #1”

  1. Jeg har aldrig været i Berlin, men hvorfor er Monsieur Vong kliché? :s Planlægger nemlig måske en berliner’ tur 🙂

    • Først og fremmest: Monsieur Vong er virkelig god mad til helt fantastiske priser, og jeg ELSKER det sted. Kliché fordi jeg ALTID skal derhen når jeg er i Berlin, og en lille smule kliché fordi jeg bestemt ikke er den eneste, der synes det. Og lidt mere kliché at skrive at det er klichcé 😉 Så hvis du kommer til Berlin 8som jeg varmt kan anbefale) så er Monsieur Vong et must 🙂 Og så må du have rigtig god tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *