Den tredie dag var faktisk Jonas’ fødselsdag. Og den blev fejret på behørig vis. Vi startede med at sove virkelig længe (måske det havde noget at gøre med øllene på Primitiv aftenen inden… ahem…).

Herefter tog vien sen brunch på smukke, smukke, hyggelige Blumencafe (Schönhauser Allee127, Prenzlaur Berg), som er kombineret cafe og blomsterbutik.

Hvor der fløj vaskeægte, spillevende papegøjer omkring!

Herefter gik vi ned mod Mitte.

Og jeg fandt blandt andet over denne fine butik, som sælger papirvarer.

Og bog og magasinbutikken Do you read me? Her kom jeg heller ikke tomhændet fra.

Vi fik et lille “kaffestop” på The Barn.

Og herefter drak vi nogle fadøl hos henholdsvis Bötsow Privat og Schwazwaldstuben. (Linienstr.)

Til slut fandt vi ved et tilfælde den hyggeligste restaurant på Tor str. Menuen var en simpel tre retters menu, og betjeningen var uformel og dejlig afslappet. Her blev vi resten af aftenen – og hvis jeg ikke husker helt galt, så sparede de ikke på gin i den Gin & Tonic, jeg bestilte. I like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “Berlino Berlino #3”

  • Det var det bestemt også. Især fordi jeg fandt nogle nye (for mig) steder i byen – det er faktisk svært at være turist i en by, man kender for godt – så er det svært at “fare vild” og opdage nye ting, synes jeg.

 1. Hej Michelle,
  Jeg er selv lige kommet hjem fra en tur til Berlin – som min kone udråber til hendes bedste storbytur i Europa. Og det er takket være dig! Du skrev for lang tid siden om 1. maj i Kreuzberg, og vi planlagde derfor at være right there, right then. Selv om jeg aldrig har været på Roskilde festival, så tror jeg gerne – som du skrev – at det er noget i den retning. Vi havde fint solskinsvejr og en eventyrlig dag i de stopfyldte, glade, musikrungende og øl- og kebabduftende gader omkring Oranienplatz.
  Vi venter med spænding på dine næste anbefalinger.
  Mange hilsner
  Søren

  • Åh, Søren! Sådan en kommentar kan man da kun blive glad for – tusind tak! Hvor er jeg glad for at høre at du og din kone havde en skøn tur til Berlin – og jeg forestiller mig ellers, at I er nogle proffe rejsere, og derfor forventer en del (eller måske netop ikke forventer så meget…?! Hmmm

 2. Du kan vel ikke huske navnet eller hvilken ende af Torstr. restauranten lå – hilsen en “berliner”-pige som holder umådeligt meget af uformel betjening og G&Ts

  • Jeg kan nemlig ikke huske navnet, men den lå lige når man går op af Linienstr. og og på Torstr. Og så på “venstre hånd”, – altså man skal kigge øst på 🙂 Håber du finder det, så du kan få uformel betjening og rigelig med gin i dine G&Ts 🙂

 3. Tak, perfekt – altid dejligt med lidt ny inspiration og tak for masser af gode tips, har brugt dine guides rigtig meget da jeg flyttede hertil for halvanden år siden, masser af ægte berliner kvalitet 🙂 ps. forresten har vejret taget totalt revanche, så skynd dig at bestille de næste billetter …..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *