På vores sidste dag i Berlin tog vi den lange vej til Friedricshain for at gå lidt rundt i mit gamle hood og for at få morgenmad på Aunt Benny.

Fordi det var en kold, grå og overskyet dag, var der næsten helt stille på gaderne.

Vi besluttede os for at tage i Zoo.

Her brugte vi virkelig mange timer. Jeg kan virkelig anbefale en tur i Zoo. (Dog var jeg skuffet over at flamingoerne var lukket inde – flamingoen er min favoritfugl.)

Herefter tog vi tilbage med Mitte/Prenzlaur Berg for at tulle lidt rundt.

Og skæbnen ville at vi fandt en virkelig god genbrugsbutik lige ved Senefelder Plz. hvor jeg gjorde mig helt usandsynligt mange gode fund.

Herefter gik vi langs Torstr. og kiggede på gallerier.

Og da vi blev sultne spiste vi indisk på Khushi. (Men jeg kan nu stadigvæk bedst lide min slam-inder ved Revaler str.)

Og snip snap snude, dagen efter tog vi toget hjem til Aarhus, og så var den berliner-historie ude.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Berlino Berlino #5”

  • Jeg boede lige ved siden af butikken, da jeg boede i Berlin, og tit stod vinduet jo bare åbent, så man kunne kigge ind, men jeg kom faktisk aldrig derind 🙂 Mine vennner var tilgengæld til en smugbiograf derinde 🙂

 1. Ih, har lige siddet og kigget alle dine fine Berlin indlæg igennem. Det ser da fantastisk hyggeligt ud, trods det manglende forårsvejr! 🙂

  • Hvor er det godt, at man godt kan se at vi stadig hyggede os – vejret til trods. Og selvom jeg overvejende er et positivt menneske, så var vejret altså en slem skuffelse. Berlin er bare bedst i sol 🙂

  • Ih, hvor sjovt at vi begge faldt for den fine bænk 🙂 Og mon ikke du pakker bilen her til sommer og tager afsted? 😉

 2. Hvor sjovt! Har netop fundet vej til din meget fine blog. Mine forældre har en lejlighed på Grünbergerstrasse, så mange af dine steder kender jeg. Inderen har vi lige spist på i lørdags, den elsker vi nemlig også… Deres “posebrød” er et stort hit hos os 🙂 Jeg skal læse meget mere om Berlin på din blog de næste dage. Vi var i weekend i Spreepark i Plänterwald, det var en fantastisk oplevelse. Herligt, at have fundet vej til dig.
  Kh. kristina

  • Hej Kristina!

   Sikke en dejlig kommentar at få. Tusind tak!
   Åh, jeg har altid drømt om at besøge Spreepark, men det må blive en anden gang – en gang hvor vejret er til det.
   Og hvor skønt at dine forældre har en lejlighed i Berlin – jeg er meget misundelig! 🙂

   Og ja, “posebrødet” er SÅ godt! MUMS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *