Når jeg er i udlandet skal jeg altid have en kæmpe stak magasiner med hjem. Da jeg boede i Berlin blev jeg rigtig glad for SLEEK, så det ryger altid med hjem (måske jeg bare skulle tegne et abonnement?), og udover det kom det fine magasin Lula også med hjem. Magasinerne blev købt i bog-og magasinbutikken Do you read me?

Jeg kom jo som sagt omkring en virkelig god genbrugsbutik ved Senefalder Plz. som jeg vitterligt tømte. Tjek lige den stak tøj jeg fik slæbt med hjem! Mange af tingene er virkelig blevet favorit-items i tøjskabet.

I R.S.V.P købte jeg den fine elastik-dims til kuglepenne og blyanter, det fine blå postkort med fulgevingen og moleskin til Berlin. Og hvis min vej slår forbi MUJI, så er det naturlov at jeg skal derind. Der købte jeg notesbogen (som snart er fyldt op) og nogle fine glas-krus (som må blive vist en anden god gang).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Gekauft in Berlin”

  1. Åh – Lula. Det er det fineste magasin, jeg nogensinde har holdt mellem mine hænder. Jeg ville ønske, man kunne opspore det herhjemme.
    Og hvor fantastisk med en ny Moleskine! Dem kan man aldrig købe for mange af.

  2. Det ser ud til at være nogle lækre gennerfund du gjorde dig i Berlin. 🙂 Og så er jeg helt vild med elastikdimsen, det er jo mega smart!

  3. Det er længe siden, men du kan vel ikke huske enten adressen eller navnet på genbrugsbutikken ved Senefalder Platz? Er ved at planlægge min shoppeguide til Berlin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *