En dag gik Jonas og jeg over Micklegatebroen i York, da jeg pludselig fik stukket en flyer i hånden. Sådan nogle henviser somregel til frygtelige “all-you-can-eat-pizza-and-sushi” buffet’er, men denne lille flyer havde en fint kort, og ordet VINTAGE skrevet på sig. Og så var jeg klar på en lille seconhandshop-skattejagt. Så dagen efter fulgte Jonas og jeg kortet og kom til DEEP ved Fossgate, som er en stor, lækker secondhand shop, hvor man kan købe istandsatte genbrugsfund.

Kjoler i hundredvis i alskens farver…

Skjortekjoler….

Støvler… og meget andet kunne man købe. Der var både en herre- og dameafdeling. Især kjolerne var ret fine, og det var svært at holde sig i skindet.

Derfor kom denne mintfarvede sag med hjem.

DEEP VINTAGE CLOTHING ved Fossgate.

Jonas og jeg gik længere ned af vejen, da mit øje skuede dette lilla skilt midt på fortorvet. Aha! Endnu en vintage butik. Hvor DEEP er mere minimalitisk og hipster i sin indretning og stil er Purple Haze Vintage mere finurlig og kringel kroget.

Igen både med en herre- og damesektion. I herreafdelingen kunne man finde lækre skjorter og sweatere, gode tasker, sko og briller.

Kvindesektionen bestod af en smule kjoler og bluser, men derudover var der også en masse fine skjorter. (Blandt andet en fin én med røde og hvide bolsjestriber, som dog ikke kom med hjem). Bemærk prøverummet i baggrunden af billedet.

Purple Haze Vintage – også ved Fossgate.

Og ellers vrimler det med “røde kors” og “kattens værn” lignende genbrugsbutikker, hvor man ligesom i Danmark, skal lede blandt en masse skrammel, men hvor man af og til kan finde et stykke guld.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *