Dagene går. Det er blevet efterår. Min lange ferie er efterhånden ved at være slut. Jeg starter lige straks på mit nye arbejde.
Dagene er gået stille, og der har ikke været meget på programmet. Jeg har set Gossip Girl færdig, og om aftenen ser Jonas og jeg Twin Peaks sammen. Jeg har ryddet op i alle skuffer og skabe – fået sorteret og smidt ud. Det var rart og lettende. Jeg er typen, der ikke har noget imod rod, der ligger fremme. Jeg organiserer gerne alle mine ting i synlige bunker rundt omkring, så jeg altid lige kan komme til det (bøger, noter, tøj, skønhedsprodukter…) men rod i skuffer og skabe – yf! Jeg spiser græskarsuppe (denne opskrift), jeg har bagt pølsehorn (denne opskrift), lavet peanutbutterbarer (denne opskrift) og tror også, jeg vil lave knækbrød. Jeg tror egentlig, at jeg keder mig lidt. Min farmor sagde ellers altid, at kloge børn aldrig keder sig. Men jeg har hørt andre sige, at det er sundt at kede sig. Hvad tror I?

(Billedet er fra en gå-tur forleden)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Stille efterårsdage”

  • Ja, det er altid trist, når man afslutter en god serie(læser en god bog færdig. Jeg overvejer bare at starte forfra – måske kun se sæson 1 + 2 (evt 3) det er alligevel de bedste sæsoner, og jeg ser det rigtig meget blot for stemningens (festerne og kjolerne() skyld 😀 Men ellers så er Twin Peaks en favorit hos mig (dog en noget anden genre)

   Jeg havde faktisk luret, hvem der var GG 😉

 1. Det er helt sikkert sundt at kede sig en gang imellem. Og jeg kan sagtens forstå, hvis du er en smule rastløs og spændt op til starten på dit nye arbejdet. Så nyd det endelig, mens du KAN kede dig 🙂 Der bliver sikkert tryk på…

  Og så er efteråret også bare tiden, hvor jeg stopper op og rydder op både fysisk og mentalt. Jeg er heller ikke god til rod i skabe og skuffer 😉

  • Ja, det er utroligt at jeg ikke bare kan nyde det – måske det handler lidt om blot at nyde det “nu” man befinder sig i? Ej – jeg nød virkelig også de første par uger, men jeg bliver faktisk lidt doven og får lidt ret lidt – hvis der bare sker lidt, så bliver jeg altså mere beskæftiget.

   Og ja, efterår er tid til refleksion. Måske det skyldes at sommeren mere handler om at nyde i sus og dus i hastigt tempo, så længe sommeren varer? Som kan være en kort fornøjelse modsat det danske efterår og vintervejr.

   Dejligt at møde en person som har det på samme måde angående rod i skuffer og skaber. det stresser mig faktisk lidt, når der er rod, som jeg ikke kan se- Så kan jeg ikke overskue det 🙂

 2. Efterårsdage er virkelig stille. Jeg trækker mig altid lidt mere ind i mig selv, summer og tænker, rydder op og rengør. Jeg ved ikke hvorfor. Sådan er det vist bare.

  Og kedsomhed er nok i virkeligheden ganske sundt – og måske også en slags luksus, man kan komme til at savne, når hverdagsmotoren atter går i gang. Men når man befinder sig i den med kriblende og rastløse fingre, er det lidt svært at stille noget op med den.

  • Som jeg skrev til Katrine, så tænker jeg at efterår handler om ro, stilhed, refleksion og oprydning måske fordi vores sommer er så kortvarig og der kører vi på med fuld hammer? (som også er skønt i øvrigt).

   Ja, det er måske sundt at mærke kedsomhed, så man også kan mærke, hvordan travlhed føles?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *