(Bluse: secondhand, nederdel: secondhand: sko: ukendt, tysk mærke)

En af dagene tog Jonas og jeg på Yorks berømte galopbane. Vi betalte 5 pund i indgang til det åbne område, hvor man selv kunne medbringe madpakke og drikkevarer. Hvorimod “the upper class” kunne betale 17 pund eller mere for indgang til den anden side af banen, hvor de så havde adgang til de champagne-restauranten, og hvor der var dresscode. Vi spillede 10 pund på “Arizona John” og “Dessert Romance”, men vi har åbenbart ikke held i spil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “AT THE RACE TRACK”

  1. I need your attention please:-) har skrevet til dig alle vegne. skal bare have et go fra dig, så henter jeg togbilletterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *