… Franske makroner er det nye shizzle. Disse er købt ved Betty’s Tea Salon i York. Den grønne (pistacie) var bedst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “SCREW CUPCAKES”

  1. Jeg købt mine første makroner da jeg var i Prag sidste år og har drømt om dem siden. Synes godt de kan begynde at lave dem i Aarhus.. Ved de kan fåes i Kbh på Frederiksberg – nåede desværre aldrig derud sidst.
    Findes de i Berlin tror du?

  2. Lou: Jeg har ledt ALLE steder i Berlin, og de er ikke til at finde. Galleri Lafayette solgte dem en overgang, men ikke mere af en eller anden mærkelig årsag. Jeg har set nogle på Kollwitzmarkedet, men det er ikke de helt rigtige, men mere sådan nogle makronkager.
    Jeg håber, de kommer til Århus snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *