(Jakke: H&M, jeans: Vero Moda, bluse: Topshop, sko: et eller andet tysk, taske: vintage)

Man har ikke været i England, hvis man ikke er blevet fanget i en regnbyge. Dette blev Jonas og jeg, men så var det heldigt, at vi var i “the shambles” ved Chokolate Heaven, så vi kunne komme i ly for regnen og samtidig få verdens bedste varme chokolade (igen).

Jeg er efterhånden ved at være igennem mine York billeder, I kan måske forvente et blogindlæg eller to mere derfra. Men jeg kan virkelig varmt anbefale York som feriedestination, hvis man har brug for en lille weekend-get-away. Men måske jeg også taler (skriver) så varmt om York, fordi min kæreste var der? Han tager fra York på torsdag og flytter hjem igen til vores lille lejlighed i Århus. Selvom det var hyggeligt at kunne besøge ham i York, er det nu også på en eller anden måde rart, at få ham hjem igen til Århus – også selvom jeg ikke er der, jeg har nemlig to måneder tilbage af mit ophold i Berlin, men Jonas hører altså til hjemme i vores lejlighed 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *