Sidste weekend tog jeg en tur til København, hvor jeg mødtes med en masse venner. Lørdag stod i brunchens tegn på Kalaset sammen med to af mine ældste veninder. Vi går tilbage til gymnasietiden, og jeg synes, det er utroligt hvor meget der er sket med os siden. Der sad vi, tre veninder, på tærsklen til nye liv. Den ene skal giftes til maj (hvor jeg i øvrigt skal være toastmaster) og afleverer speciale lige inden, den anden har gang i sin sangkarriere efter endt speciale, og jeg afleverede speciale i efteråret og står og skal til finde min vej i karrierejunglen. Selvom vi tre ikke ses helt så ofte på grund af afstanden over to bælte, så løber vi aldrig tør for samtaleemner, og vi kan snakke sammen, som om vi så hinanden flere gange ugentligt. Det er dejligt at vide, at de to piger, dem vil jeg altid have i mit liv.

Derudover så må jeg altså slå et slag for Kalaset – jeg fik de bedste blåbærpandekager, jeg længe har smagt, og den bedste omgang scramled eggs med stegte grøntsager til. Mmm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Brunch på Kalaset og snak med gamle veninder”

  1. De der blåbærpandekager må jeg lige huske til næste gang jeg besøger Kalaset! Var der faktisk i tirsdags (også med en gammel gymnasieveninde), og der stod den på deres hummus og chilipølser. SÅ gode! Hende din veninde der synger, er det JØRCK som du også linker til længere nede? Sidder lige og hører den, og den passer perfekt til sådan en søndag som i dag 🙂

  2. Kalaset er et af mine stamsteder i København, der er simpelthen så gennemført hyggeligt! Jeg håber at fange dig, næste gang du runder vores lille ø. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *