Siden sidst har jeg…

Nydt at have blomster stående overalt.

Købt en lille bakke samt en isterningespand til vores minibar (den blå farve er en leftover fra en fest, ahem…). Jeg tænker, at det kunne være fint med et lille cool 50’er inspireret hjørne.

Gået tur og er kommet forbi en af favoritblomsterbutikkerne i Aarhus.

Charlie har fået en ny lille ven, Ponyo.

Jeg har hængt ud med Mille, og vi spenderede blandt andet lidt tid med at kigge på secondhandtøj. Der røg en gul buksedragt med hjem på den bekostning. Den glæder jeg mig til at indvie med røde løber og hvide conversesko, når sommeren den kommer.

Jeg har brugt tid sammen med de her to banditter til både fødselsdagsfejring og MGP med cupcakepyntning (jeg stemte på Emma Pi), og deres forældre. De er flyttet nordpå, så vi ses desværre ikke helt så ofte – tilgengæld er det dejligt at se, hvordan de trives i deres store nye hjem.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Lately…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *