For noget tid siden spenderede Jonas og jeg en søndag aften på Grappa. Vi nød godt af  de forskellige klassiske italienske retter. Til forret: Fritto misto og vitello tonnato. Til hovedret: Risotto med Karl Johan svampe og gnocchi med gorgonzola alt imens vi nød en god, lækker hvidvin. Til dessert: En espresso til Jonas og panna cotta og tiramisu til deling. Det var skønt, veltilberedt og godt hele vejen igennem. Maden var god og betjeningen personlig – men det bedste var nu selskabet, og de snakke man kan få sammen, når man deler så god mad og vin.

Vi pønser på at tage til Italien til sommer og rejse lidt rundt – udover at ville spise vores vej igennem landet, så skal den stå på sol og strand. Kan I anbefale nogle gode steder, seværdigheder og must-sees?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *