Forleden forkælede jeg mig selv med en omgang hjemmespa til både føder og hænder.

Jeg lavede et dejligt lunt fodbad med badesalt med velværedufte af citron og lavendel, der blødgjorde fødderne. Efter ti minutter tog jeg dem op, og tørrede dem blidt, hvorefter jeg filede dem let, hvor jeg kan have tendens til hård hud (for mit vedkommende er det ofte på siden af storetåen). Husk at man ikke skal gå amok med at slibe, da dette netop er med til at irritere huden mere, så den danner mere hård hud. Herefter plejede jeg mine negle, klippede dem i form og skubbede nelgebånd på plads med den fantastiske lille negleolie fra CND. Den består blandt andet af mandelolie, hvilket man tydeligt kan dufte, når man bruger den. En lille flaske koster 40 kr, og den gør virkelig en verden til forskel på negle på både hænder og fødder. Herefter fik fødderne en god omgang fed creme fra Neutral, som jeg masserede grundtigt ind. Man kan evt. pakke dem ind i et par rene bomuldssokker, så cremen virkelig kan trænge ind.

Imens jeg sad med fødderne i ro, gav jeg også mine hænder en tur. Her gør jeg brug af et gammelt husmodertrick – nemlig at have hænderne i en lunt vandbad med masser af citronsaft. Citronen lysner nemlig neglene, hvis de er blevet misfarvet af for eksempel neglelak. Herefter klippede jeg neglene og filede dem lidt i form, og igen skubbede jeg neglebåndende på plads med negleolien. Jeg sluttede af med en god håndcreme.

Sådan en omgang giver altså ro, velvære og plusser på overskudskontoen. Jeg brugte følgende produkter.

 • Intensiv creme fra Neutral
 • Negleolie fra CND
 • Badesalt fra Badeanstalten
 • Citronsaft
 • Håndcreme fra Rudolph Care
 • Lille neglesaks og neglefiler fra Muji
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Spa”

 1. Åh hvor ser det dejligt ud Michelle – man må aldrig gå ned på hjemmespas fronten ;b
  Og hey, hvor ser bloggen fin ud! Er der kommet ny header eller er det bare mig der er langsom?? 😀

  Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *