Så har jeg fået tømt kameraet for et håndfuld Northsideglimt. På en eller anden måde så var det den bedste omgang Northside indtil videre. Måske det skyldes, at det var alle de gode venner, der var med, at vejret var perfekt og musikprogrammet rigtig godt. Dagene bød på læskende drinks, en fantastisk flæskestegssandwich og masser af dans. Sådan noget kan man næsten ikke få for meget af. Det giver plusser og gode minder til mindebogen.

(Hvis I undrer jer over dato- og tidsstemplerne nederst på nogle af billederne, så skyldes de, at jeg har fået nyt kamera, som jeg lige har skullet lære at kende. Læs: Finde ud af hvor man slår dato- og tidsstempelfunktionen fra)

Den søde Katrine med hendes kæreste Michael.

Tre chicas guapas.

Den vildeste himmel.

Northside var pyntet fint op.

Jonas og jeg hygger med Lou og hendes kæreste.(Billede tyvstjålet fra Lou)

Vi drak mange af dem her.

Og spiste knap så mange af dem her.

Dadadadada hey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Northsideglimt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *