Når arbejdsugen atter engang starter, så er det rart at kunne se tilbage på to uger fyldt med frihed, sol og kærlighed. Jeg deler her i bedste lysbilledestil lidt sødmefyldte ferieglimt af rarhedsøjeblikke fra vores to uger til Italien. Når jeg har fået sorteret alle feriebillederne, så lander der også et indlæg med tips til de allerbedste steder, som vi besøgte undervejs.

Italien var fyldt med god mad og vin, den bedste is, tid til at læse bøger og gå på opdagelse af gamle snoede veje. Italien var brændende varm sol og siesta, frisk frugt, solsikkemarker og friskfanget fisk. Det var dyp i havet og udsigter over vinmarker.

Og fortæl mig så. Hvor var I henne på ferie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Italienske glimt del 1”

 1. Vi plejede altid at tage til Italien – altså før vi fik børn. De sidste somre har vi været i Blåvand, og når den danske sommer er som i år, så er det altså også virkelig dejligt, men altså…. Italien er bare skøn, punktum!
  /tina

  • Danmark er jo netop virkelig skøn, når vejret er så godt, som det har været i år. Den danske sommer er jo noget ganske specielt. Bliver jo helt misundelig, når jeg ser andre billeder fra deres danske sommer. Nu ved jeg jo ikke, hvor gamle dine børn er, men jeg synes virkelig Italien er et børnevenligt rejseland (is, pool og pasta – er det ikke sådan noget de vil have? 😉 ) Så måske I snart kan tage til Italien igen?

 2. Oij, hvor ser der skønt ud. Og hvor er du smuk, i den hvide viktorianske skjorte. 🙂

  Min ferie blev brugt på Landet og på flytning i hulen. Jeg tager revanche senere på året. ;(

  • Det var SÅ skønt – Italien kan varmt anbefales. Og tak 🙂
   Har I nogle rejser i pipelinen i efteråret?

  • Italien er mega nice. Jeg var bange for at blive oversvømmet i turister, men jeg synes faktisk ikke, at det var så slemt. Og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *