Hermed den sidste omgang italienske glimt. Italien er virkelig et dejligt og særdeles nemt land at rejse rundt. Jonas og jeg fløj til Milano, lejede en bil, og fløj hjem igen fra Rom. Ellers havde vi ikke bestemt noget på forhånd, og det gav os frihed til at føle efter i maven og tage hen, hvor vi havde lyst til. Sådan burde alle ferier være.

Italien var dovne katte i solen, gamle faldefærdige omrejsende tivolier, store mastodonter af ruiner, søde blomster hvis tunge duft hang i luften, tøj på tørresnore, palmer, nektariner, frisk kokos, vandmeloner, holden i hånd, nyforelskelse og kys. Store byer med masser af seværdigheder, og små, stille byer i bjergene. Det var gamle Fiat 500’er på vej op af 18% stigninger, hidsig kørsel og dytten, afslappede gamle mennesler på bytovet og unge smarte på i jakkesæt. Det var is: Stracciatella, jordbær, pistachie, chokolade og mascarpone.  Italien er svulstigt, ikke-ydmygt men samtidigt enkelt og let.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Italienske glimt del 2”

  1. Hvor ser det bare dejligt ud! Italien er så skøn. Og sikke en super måde at rejse på, uden at have planlagt det store, og bare med en bil.

    • Ja, Italien er bare mega skønt. Og det var virkelig en fin måde at rejse rundt på. Da vi var i Vietnam og Indien (de sidste rejser vi var ude på) var vi meget afhængige af tog og busser, og det gjorde, at det var sværere at være spontan og besøge de helt små byer. (men jeg vil dælme ikke køre selv i hverken Indien eller Vietnam! Haha! )

    • Det var det virkelig også 🙂 Og jeg tror bestemt også at Agnes ville være fan. Det er meget børnevenligt i Italien. Og hvis man bor på et agriturismo, så kan man sagtens slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *