Indenfor det sidste stykke tid har jeg været på Perchs til ceremoni hele to gange. Første gang for at fejre Anne Ds fødselsdag og anden gang var det hygge med min mor og søster.

Det er det fineste sted indrettet i engelsk kolonistil, og der bliver serveret fingersandwiches og sprøde scones med en velsmagende lemoncurd akkompangeret med et bugnende thekort. Stedet indbyder til theslapperas og snak i flere timer, og er et hit til venindeture.

Perchs Tea Room Aarhus
Volden 3
8000 Aarhus C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Til the hos Perchs”

  1. Åh, jeg har så tit kastet misundelige blikke ind ad vinduerne, hvor bordene er fint dækket op med skrøbeligt porcelæn, og opsatserne bare bugner af lækkerier. Nu er jeg da for alvor snart nødt til at komme afsted. Og efterårstid (lidt tidligt, jeg ved det godt!) er jo også te-tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *