Jeg har fået et cover til min mobiltelefon. Jeg kan virkelig godt lide folks reaktion, når de ser det. De bliver somregel meget betagede, og spørger om de må prøve at røre ved det. Det må de gerne.

Dernæst spørger de, hvor man kan købe sådan et cover. Det kan man lige her på Etsy af den sødste sælger. Det er altid godt med et skud japansk kawaii i løbet af ens hverdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Nyt kawaii cover”

  1. Hold da op…. Ja, den bliver da i hvert fald ikke forvekslet med de fleste andre iphones. Her ville det helt sikkert ikke gå, min datter ville stjæle telefonen, hvis det der var mit cover 😉
    /tina

    • Jeg har flere veninder og bekendte, der mente at deres døtre ville blive meget misundelige, hvis de så mit cover, haha 🙂 Det bedste var mine kollegers blikke – jeg kan godt lide at sidde overfor en eller anden tør gammel herre, som jeg har et alvorligt møde med, og så lige tage telefonen op. De bliver altid så forbavsede, men det er en god kickstarter til en samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *